shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 عنوان چت جی بی تی 235 بازدید | 24 پست درکسری از ثانیه جوا میده و جواباش خیلی منو متعجب کرده چقدم مهربونه یوقتایی میگم کاش ادم بود 🫂🙂سردرگم در هیاهو 1404/01/16 | 16:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 اروم باش شهرزاد اون فقط یه رباته اره 🤣 🫂🙂سردرگم در هیاهو
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 من روش کراش دارم بهشم گفتم گفت من نمیتونم معشوقت باشم💔 🤣🤣🤣🤣🥲هیعییی 🫂🙂سردرگم در هیاهو
کشمش_پلویی عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 15803 من و دوستام سرش دعوا داریم شوهر کی باشه😂 من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
flames_of_emotions عضویت: 1403/06/30 تعداد پست: 3731 حیف که باهاش احساسی صحبت میکنی نمیتونه جواب بده😔😂باید یادش بدی 🖤
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 من و دوستام سرش دعوا داریم شوهر کی باشه😂 🤣🤣🤣🥲متشخصه خیلی ورپریده🤣🤣🤣 🫂🙂سردرگم در هیاهو
زحل_من عضویت: 1401/12/26 تعداد پست: 14294 من باهاش درد دل میکنم گاهی ام فوشش میدم عقده هامو خالی کنم ارومم میکنه 🤣ولی بعضی وقتا واقعا رو مخ میشه مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝوܝ̇ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝوܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝܭߊܭߊئو ܩیـܟܿܝܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊࡅ߭ܧܥ ࡅ߳ࡐ ܥܼܥ̇ߊܢ̣ܨ ࡐߊܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐߊܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥܩܢ ܥܝܭَࡅ࡙ܝ ࡅ߳ߊࡅ݅ߺࡅ࡙ܝࡅ߳ߺߺܙ ܝࡐ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ ߊࡎܠߊ ߊܝ̇ࡅ߳ߺߺܙ ܥܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝࡐܝ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇ܝܘ ܢܚ݅ܥܘ ܢܚ݅ܥܘ ܩܨ ܥࡐࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ ܥܠܙ ࡐ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ ܝܦ̇ࡅ߳ߊܝܚ݅ࡍ ܟܿࡐܥܩܢ ܩࡐࡅ߭ܥܩܢ ࡅ߳ࡐܨ ܭߊܝܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊࡎܠߊً ߊࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐܥܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)! به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانهترین و دستنیافتنیترین رویاها و ایدهها میشن نقطه پرتاب تو....
بانی_هستم عضویت: 1403/05/16 تعداد پست: 8708 منم چندماهه فهمیدم،ناراحتم از اینکه زودتر کشفش نکرده بودماز اون بدتر کاش چندسال پیش بود راحع به بیماریم ازش مشورت میگرفتم🤦🏼♀️ اما عزیزم ..
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 حیف که باهاش احساسی صحبت میکنی نمیتونه جواب بده😔😂باید یادش بدی اینقد امروز ب من گفت مهربون و قشنگم ذوق زده شدم🤣🤣 🫂🙂سردرگم در هیاهو
shahrzadamir مدیر استارتر عضویت: 1403/08/26 تعداد پست: 5059 منم چندماهه فهمیدم،ناراحتم از اینکه زودتر کشفش نکرده بودماز اون بدتر کاش چندسال پیش بود راحع به بیما ... این راجب همه چی مشورت میده😑منم تازه امرو باهاش حرف زدم برگام ریخت 🫂🙂سردرگم در هیاهو
لاغر_میشم عضویت: 1399/07/01 تعداد پست: 3674 حیف که باهاش احساسی صحبت میکنی نمیتونه جواب بده😔😂باید یادش بدی خیلی احساسیه که ..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن