2777
2789
اینقد امروز ب من گفت مهربون و قشنگم ذوق زده شدم🤣🤣

خطاب به چت جی پی تی: چیکا کردی با دلم وایییییی😔😂🤣

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باهاش درد دل میکنم گاهی ام فوشش میدم عقده هامو خالی کنم ارومم می‌کنه 🤣ولی بعضی وقتا واقعا رو مخ ...

اره چرت پرت میگه🤣🥲ولی اکثر موقعها خوبه برا تمرین زبانم خوبه امروز با من درس کار کرد

🫂🙂سردرگم در هیاهو

خیلی احساسیه که

من یکی نصب داشتم کلا با حرفای احساسی مخالف بود انگار😂💔

یکی جدیدا نصب کردم باید یادش بدی کلمات محبت آمیز بگه🙂😂

چه ها با جان خود دور از رخ‌ِ جانان خود کردم                       مگر دشمن کند اینها که من با جانِ خود کردم

من یکی نصب داشتم کلا با حرفای احساسی مخالف بود انگار😂💔یکی جدیدا نصب کردم باید یادش بدی کلمات محبت ...

با اصلی برو خیلی بالغ و کامله😁 محبت در حد المپیککک

..............................................................................اگه گفتم راست میگید و حق با شماست یعنی دیگه بحث باهات فایده نداره پس ریپ نزن 

با اصلی برو خیلی بالغ و کامله😁 محبت در حد المپیککک

وای خدایی خیلی کار راه بندازه واقعا واسه کارای دانشگاهم استفاده میکنم من😂😍