2777
2789

۹ ماه پیش تو یه رستوران کار کردم بعدشم دعواشد اومدم بیرون طرف اصلا پولامو نمیداد شوهرم بزور ازش گرفت 

الانم سفته هام پیششه گفته نمیدم بعد ۹ ماه هنوز استرس دارم چیکار کنم چجور پس بگیرم 😭😭 

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پشت سفته ننوشتی بابت حسن انجام کار!؟

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

شکایت کن

زده زیرش میگه سفته پیش من نداری منم ۶۰ میلیون دادم سفته...

تازه سفیدم هست روز اولی گفت فقط امضا کن میخواستم بنویسم بابت ضمانت کاره نزاشت منم چیزی نگفتم تازه میفهمم چه غلطی کردم

پشت سفته ننوشتی بابت حسن انجام کار!؟

میخواستم بنویسم گفت یه امضا بسه منم چیزی نگفتم 

تازه از بقیه نیروهاش از هیچکدوم نگرفته نمیدونم براچی از من گرفت

نیروهاش بیشتریاشونم اتباع هستن بدون سفته و ضمانت کارمیکنن اتن وقت ازمن ۶۰ میلیون گرفت 

شکایت کن ازش حتما دلیلی نداره سفته تو دستش باشه

اخه پشتش ننوشتم بابت کاره 

چجور ثابت کنم برا کار امضا کردم

اخه پشتش ننوشتم بابت کاره چجور ثابت کنم برا کار امضا کردم

فقط میتونم بگم پاپیج نشو  با وکیل مشورت بگیر

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

چه بیشرف هرجور شده بگیر با مامور برو بترسه

هنوز ۱۰ روز از حقومم نداده مرتیکه فقط دم از نماز و روزه میزنه اخرشم خون مردمو میکنه تو شیشه 

میخواستم بنویسم گفت یه امضا بسه منم چیزی نگفتم تازه از بقیه نیروهاش از هیچکدوم نگرفته نمیدونم براچی ...

من میگم بترسه میده حتما میخواد سواستفاده کنه چون ما زنا خیلی ساده آیم نفروشه بکسی فردا الکی به کسی بدهکار بشی