2777
2789
عنوان

حموم بیاین

275 بازدید | 44 پست

سلام بچه ها من یه روز درمیون حموم میرم ،امروز هم عادت ماهیانه شدم رفتم حموم الان اومدم بیرون،بعد خالم میگه چه خبرته چرا انقد زود به زود حموم میری😐من ی روز در میون نرم حموم نمیتونم زندگی کنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عادت بدیه

تو پریودی ب نظر من تا روز ۳ کثافت کاریه حموم رفتن

چون خونریزی ب شدت زیاده

از طرفی حموم درین موقع باعث کیست میشه

سعی کن از روز سوم ب بعد بری حموم

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

من هر روز میرم ولی یک روز در میان موهامو می‌شورم منم سر بارداری میگفتن نرو هفته یکبار برو ولی من گوش ندادم به خاله و عمه ربطی نداره حموم رفتن

من تایم طولانی منتظر مامان شدن بودم🥲 وقتی دیگه بیخیال بارداری شدم دقیقا همون ماه باردار شدم😍 وقتی بی بی چکم مثبت شد سجده شکر بجا آوردم و منو شوهرم کلی گریه کردیم از ذوق🥹ولی از فردای اون روز تا دوماهگی من فقط به فکر سقط بودم😥خدا منو ببخشه همش ناشکری،همش گریه،همش اعصاب خرابی😮‍💨همسرم و دوستام کمک کردن من از اون حال بد بیام بیرون و هر لحظه خداروشکر کنم بابت این نعمت زیباشو😍❤️

عادت بدیهتو پریودی ب نظر من تا روز ۳ کثافت کاریه حموم رفتنچون خونریزی ب شدت زیادهاز طرفی حموم درین م ...

من یه روز درمیون میرم ،امروز پری شدم هم رفتم تا ۳ روز اول نمیرم دقیقا چون که حالم وحشتناک بده ولی بعد ۳ روز حتما میرم چون که مری استثنا داره 

من هر روز میرم ولی یک روز در میان موهامو می‌شورم منم سر بارداری میگفتن نرو هفته یکبار برو ولی من گوش ...

همین دیگه خانواده خودم کاریم ندارن بعد خاله میخواد برام تکلیف تعیین کنه😂