2777
2789
عنوان

حموم بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 275 بازدید | 44 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوخی میکنی؟

نه جدی میگم بیشتر از همه از دوستم تعجب کردم ولی خداروشکر ازاون ادماییه که خیلی عرق نمیکنه و کلا عرقش خیلی بو نمیده چون تا وقتی که خودش نگفت من اصلا متوجه نشدم با اینکه روی بو خیلی حساسم

وایییییی نمیتونممممممم امروز روز اولم بود رفتم دیگه فردا و پس فردا رو نمیرم ،پس فرداش میرم 😂🫢

البته یه روز درمیون انقد زیاد نیس 

من خودم عادت کرده بودن هرروز میرفتم الان دیگ بخاطر چسب بینی شده یه روز درمیون 

ولی موهامو نمیشورم فقط نرم کننده 

پایین موهام وز شده بود کف سرممم همش تحریک میشد بیشتر چربی میگرفت

من افتضاحما...افتضاحیعنی نگم برات Pms هم هستم ک دیگه هیچی

باورت میشه من تا امروز از کمر درد داشتم میمردم دقیقا تو دانشگاه پریود شدم بعد من پی ام اس خیلی وحشی میشم واقعا مادرم بهم میگه اینو بردار میزنم زیر گریه دست خودم نیست وقتی که پریود میشم با اینکه خون ریزی شدید دارم و دل درد شدید مخصوصا روز دوم ولی واقعا خداروشکر میکنم چون که هم حالم خوب میشه بعدش هم خلق و خوم ،توی دوران تخمک گذاری هم انرژیم خیلی بالا میره،الان فقط پاهام رو دراز کردم کمرم داره میترکه

نه جدی میگم بیشتر از همه از دوستم تعجب کردم ولی خداروشکر ازاون ادماییه که خیلی عرق نمیکنه و کلا عرقش ...

شآید مام زیاد استفاده میکنه که عرق نمیکنه ،وای تصورش برام سخته 

باورت میشه من تا امروز از کمر درد داشتم میمردم دقیقا تو دانشگاه پریود شدم بعد من پی ام اس خیلی وحشی ...

بلهههه باورم میشه نازنینم

چون منم این دوران و میگذرونم. هر ماه

چه بده آدم بیرون از خونه پریود بشه

من نزدیک پریودم ک میشه ،،، بیرون رفتنی  پد 

میزارم ک جایی نجس نشه ،محض اختیاط

ک مدیون کسی نشم

الهی ک همیشه سلامت باشی گل 

کاربر  هبوط_۱۳ ،،،،، اگه با کاربری جدید برگشتی بهم درخواست بده....... انشالله که سلامتی🤲😔  

بلهههه باورم میشه نازنینمچون منم این دوران و میگذرونم. هر ماهچه بده آدم بیرون از خونه پریود بشهمن نز ...

منم تقویم پریودی دارم عالیه یعنی بدون خطا دقیقا همون روزی ک بگه پریود میشم واقعا میشم منم دقیقا مثل خودت وسیله میزارم توی کیفم ،،،بوس بهت ایشالله که همیشه سالم باشی💋🥺❤️🫶