2777
2789
ممیدونی چرا رنگ موز زرده؟

چون زرد بهش میاد؟😂

ای دختر صحرا .... نیلوفر🪷  هم سایتی عزیز اگه نظرم کمکت کرد برای حاجت دلم دعا کن بگو خدایا نیلوفر خیلی محتاج نگاهته ممنونم😘🩷🪷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی مرده میخوره ب نرده برنمیگرده ایح ایحایححححححح😂😂😂

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱https://uupload.ir/view/aqp-ir52rsdhwyzkugripiqqrhz0t9z3xr3eam8j-vkp-vhj8yjlhc_7bg_lochnycru2q06dpvo7l-3fdkadliikr5zra0b_kxtw.mp4/

بابام چندساله تو خواب حرف میزنه 

اما جدیدا کمتر شده

شغلش آزاده و خونه هرکی میره  همیشه اول یاالله میگه ...

یک شب با صدای بلند میگه یاالله 🙄😂مامانم که کنارش خوابیده بود سریع بلند شد نشست و روسری پوشید و به دور و اطرافش نگاه کرد که کی این موقع شب خونمون اومده ...

اما متوجه شد هیچکس نیومده 

بابامم کنارش خروپف می‌کنه 😂😂سریع مامانم و بیدار کرد گفت چرا خوابیدی ؟ منو بیدار کردی پس تو هم نباید بخوابی 

کاش میتوانستم به زمان تو سفر کنم .. دوباره خندیدنت را ببینم .. بهت میگفتم نگران نباش این حادثه تلخ زندگیت یک روزی فراموش میشه ...ناراحت و غمگین نباش گرچه بزرگ بشی زخم قلبت خوب نمیشه اما وقتی بزرگ بشی حالت خوب میشه ... 💔

دستاتو از هم باز کن

باز تر باز 

باز 

قیلی قیلی قیلی قیلی

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا

بزار من تعریف کنم 😁 یه پرونده داشتیم فردای روز عروسی داماد اومده بود زنشو طلاق بده چون فامیلای عروس خیلی بدریخت بودن و افتضاح میرقصیدن 😁🤣🤣🤣🤣 ادله اش همین بود میگفت میترسم بچه ام عین اونا سیاه و جوکی بشه