واقعا دنیا خیلی خراب شده، پسرداییم شونزده سالشه واسه یکی از فامیلا تعریف کرده ک میرفته پیش دخترداییم درس یادش بده تو سن ۱۳سالگی باهم رابطه داشتن😐بچه هاتون را ازهمون کوچیکی نزارین تو اتاق یا جای دربسته با کسی باشن حتما چک کنید و سربزنین بهشون، به هیچکس اعتماد نکنین بچه هاتون را بزارین شب خونشون بمونن حتی فامیل☹️
بعد الان رابطشون مثل همون وقته یا از هم فرار میکنن؟ به نظر من قمپزی بیشتر در نکرده
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
داداش من تو یکی از روستاهای اطراف کرج سرباز معلم بود و رفت و امد داشت با اخالی اونجاعروسی دعوت بودمی ...
یا خدا
شب عروسیش!!!
با برادر زنش!!!!!!!!!!
به کسی نگفت؟؟؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
متاسفانه هر چغدر ما والدین مواظب باشیم فضای مجازی و دوستان مدرسه رو نمیتونیم کنترل کنیم پسرم از وقتی رفته مدرسه هزاران مدل فحش جدید یاد گرفته.....خدایا خودت کمک کن...
داداش من تو یکی از روستاهای اطراف کرج سرباز معلم بود و رفت و امد داشت با اخالی اونجاعروسی دعوت بودمی ...
یا خدا
شب عروسیش!!!
با برادر زنش!!!!!!!!!!
به کسی نگفت؟؟؟
روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود