2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 60 پست
داداش من تو یکی از روستاهای اطراف کرج سرباز معلم بود و رفت و امد داشت با اخالی اونجاعروسی دعوت بودمی ...

داماد شب عروسیش وقت گیر اورده بوده

یه چیزی بگید بگنجه

عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد  ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.
بعد الان رابطشون مثل همون وقته یا از هم فرار میکنن؟ به نظر من قمپزی بیشتر در نکرده

نه راست گفته اخه با جزییات کاملم گفته، اخه من پدر بزرگم و چهارتا از دایی هام تو یه حیاط خیلی خیلی بزرگ تو روستا زندگی میکنن بعد مادر بزرگم تنها زندگی میکرده تو خونش پدر بزرگم فوت شده بعد این گفته یمدت ک مادربزرگ مریض بود نازنین (دخترداییم) میرفته ب بهونه اینکه پیش مادربزرگه بخابه میرفته تو یه اتاق دیگه بعدنصفه شب این پسرداییم هم میرفته یواشکی اونجا و چن ساعتی گفته باهم بودیم و... 🤮🤮 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه ها ما اطرافمون یک پسر سیزده ساله شبا پیش مادربزرگش میخوابیده ک تنها نباشه مادر بزرگه 

یک شب ب مادر بزرگش میگه یک چیزی بگم دعوام نمیکنی اونم گفته ن 

گفته میزاری بیام سی نه هاتو بخورم 

مادر بزرگه می‌خواسته طبیعی جلوه بده ک انگار من منظورتو نگرفتم 

گفته ن مادر بدم میاد 

بعدم شیر ک نداره بیا بهت پول بدم برو شیر بخر 

وقتی ما فهمیدیم ترکیده بودیم از مدیریت بحران مادر بزرگ😂😂😂🤦

هر 🐕‍🦺ی بیاد سمتم از خودم دفاع میکنم و بهش میگم چچچچخه 

یا خداشب عروسیش!!!با برادر زنش!!!!!!!!!!به کسی نگفت؟؟؟

بعد از بیست سال به داداش بزرگم تعریف کرد

اونم به زنشم به ما

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
نه راست گفته اخه با جزییات کاملم گفته، اخه من پدر بزرگم و چهارتا از دایی هام تو یه حیاط خیلی خیلی بز ...

هووف. اللن اون دختر داییت چی شدت؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

دوست پسرش چندسالشه؟ یا خدا خاستگاری

دقیق نمیدونم دوسپسرش کیه، ولی یکی از اشنا ها که ۱۵ سالشه یه بار بهش کلیپ عاشقانه فرستاده بود🤢

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

داماد شب عروسیش وقت گیر اورده بودهیه چیزی بگید بگنجه

دیگه گنجیدنش با خودت 

دلیلی نداره داداش من چنین چیزی رو الکی بگه بچه نیست که

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
دقیق نمیدونم دوسپسرش کیه، ولی یکی از اشنا ها که ۱۵ سالشه یه بار بهش کلیپ عاشقانه فرستاده بود🤢

نمیدونم بخندم یا گریع کنم. یا خودم افتادم نوزدع سالم بود دوستم بیست وشیش پسرع احمق میگفت تو زنگ بزن تا پول تلفن نده بعد ادعای عاشقی میکرد یبار رفتم باش رستوران خرج کرد بار دوم گفتم باقالی پلو و ماعیچه میخام الکی گفت کاو واجب دارم اینجا دیر اماده میشه بریم فست فودی. چهقد ساده بودم 

هووف. اللن اون دختر داییت چی شدت؟

من ک خیلی وقته ندیدمش فقط میدونم حاملس خبرش بعد این دختره با پسرخالم عقد کرد طلاق گرفت بعدش با یکی دیگه از پسردایی هام همه میدونستن عاشق همدیگن ک خانواده پسره قبول نکردن بگیردش با یه غریبه ازدواج کرد ولی اصلننن فکرشم نمیکردم بااین یکی پسرداییم ک ازخودشم کوچبکتره تازه همچین رابطه ای داشته باشه بخدا خودم حالم بهم خورد ازشون😖

من ک خیلی وقته ندیدمش فقط میدونم حاملس خبرش بعد این دختره با پسرخالم عقد کرد طلاق گرفت بعدش با یکی د ...

بی خیال باش و به کسی نگو چیزی. شاید همون پسرداییت برای خراب کردن اون دختر داییت این حرفو زده.. 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه ها ما اطرافمون یک پسر سیزده ساله شبا پیش مادربزرگش میخوابیده ک تنها نباشه مادر بزرگه یک شب ب ماد ...

وای

خاک عالم 😄😄😄😄😄😄

روز ۲۱ اسفند ۹۸ دو خط خوشگل موازی که به هم نمیرسند نوید رسیدن روزای قشنگ رو دادن❤😍 خدا شکرت لطفا این دو خط رو نصیب هرکی که نی نی میخواد بکن زودِ زودِ زود
بی خیال باش و به کسی نگو چیزی. شاید همون پسرداییت برای خراب کردن اون دختر داییت این حرفو زده..

ن بابا من ک به کسی نمیگم اتفاقا اصلا حوصله این چیزا را ندارم و دنبال دردسرم نیستم 🤣

ن بابا من ک به کسی نمیگم اتفاقا اصلا حوصله این چیزا را ندارم و دنبال دردسرم نیستم 🤣

باریک