2777
2789
عنوان

مواظب بچه هاتون باشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1632 بازدید | 60 پست

بستگی به محیط رشد بچه هم داره گاهی آدم ها اینجور ولنگاری میکنن که بچه ناخودآگاه چشم و گوشش باز میشه 

بعضی بچه هام کلا خودشون کنجکاون

پسر من ۱۲ سالشه. کلا شوته 😁 نسبت به همسناش 

یا از اول دل به رویایی نبند،  یا بر این رویای ویران گریه کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من از وقتی فهمیدم دختر ۱۳ ساله خواهرشوهرم دوست پسر داره و بهش کفته بوده کی میای خاستگاریم، دیگه اون ادم سابق نشدم

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

خواهر یا دخترعمو؟

عمیقا دوست دارم برم اونجا که فصلاش برعکس کل دنیاست! کریسمسش تو تابستونه و بجای آدم برفی، آدم شنی تو ساحل درست میکنن. کی به کیه؟! شاید منم یه روز یه اوزی لیدی شدم 🌠

بنظرم تو همین سنا باید بیان باهاشون حرف بزنن و این مسائلو توضیح بدن و از خطراتش بگن چشم و گوش بسته بودن تو جامعه الان خطرناک تره وقتی این همه گرگ ریخته تو مملکت

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بنظرم تو همین سنا باید بیان باهاشون حرف بزنن و این مسائلو توضیح بدن و از خطراتش بگن چشم و گوش بسته ب ...

موافقم با شما،چون ما بهشون نگیم بالاخره اونا از اینور اونور میفهمن.خودم بگیم و توضیح بدیم خیلی بهتره

مجبور نیستیم برای هرچیزی به هرکسی توضیح بدیم🤗
موافقم با شما،چون ما بهشون نگیم بالاخره اونا از اینور اونور میفهمن.خودم بگیم و توضیح بدیم خیلی بهتره

درسته  اگه کسی سو استفاده چی باشه خیلی راحت میتونه گولش بزنه 

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

خواهشا شما این قضیه رو به بقیه نگین ،دختره براش بد میشه.

دختر داییم سن دوازده سالگی نامزد کرد با پسرخالم و بعدش عقد کرد طلاق کرد بعد چند ماه الان با یه غریبه ازدواج کرده و همون دوران عقد باردار شد و زود عروسی کردن شاید یماه دیگه بچش دنیا بیاد دخترداییم هجده سالشه الان پسرداییم شونزده سالش متولد ۸۷هست پسرداییم ومیرفته ک دخترداییم درس یادش بده انگار دو سه سال پیش این اتفاقا افتاده☹️من اصلا فکزش را نمیکردم🥴

چه درسی می‌خوندن🤣🤣

درس زندگی😂😂

تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم