2777
2789
عنوان

وای چقدر ژنتیک قد کوتاه یی بده😢

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 75 پست

من مامانم و بابام قد متوسط دارن

ولی بچگی تغذیه خوب داشتم قدم از اونا بلندتر شد

تغذیه درست + هورمون رشد + ورزش

حتما ببر دکتر براش هورمون تجویز کنه

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

نه من مامان بابام بلند نیستن خودم ۱۷۴ دوتاشون ژن قد کوتاهی دارن

خب ممکنه ژن پدر بزرگ مادربزرگی بهتون رسیده باشه شما شانس داشتی خداروشکر کنا

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تازه سه سالشه بردم چن بار

منم پسرم دو و نیم سالشه.قدش خیلی کوتاهه.شربت زینکم میدم اثر نداره انگار.خیلی غصه شو میخورم.اما میگن سن های بالاتر شربتای موثر تر میدن.تو شهرمون دکتر غدد هم نیست.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
من مامانم و بابام قد متوسط دارنولی بچگی تغذیه خوب داشتم قدم از اونا بلندتر شدتغذیه درست + هورمون رشد ...

میشه بگی تغذیه تپ

پسرم همه زندگیمه لطفا برای سلامتیش عاقبت بخیرش و خوش‌بختیش صلوات می‌فرستید؟ جز پسرم کسی رو ندارم‌ هر کس فرستاد بگه منم بفرستم براش

پدر بزرگ من خودش سبزه قد بلند بینی قلمی بود سفید قد کوتاه بینی کوچیک گوشتی گرفت

از اونور مادر مادرم سبزه قدبلند باباش سفید قد کوتاه

نتیجشون من:

سبزه قد کوتاه بینی بلند گوشتی

مامان بابام هم قدشون به والد کوتاه تر رفته

حالا من قد بلند با یه مرد قدکوتاه ازدواج کردم و بچم کپی اونا شده

ژن قد اگر پدر ژن قوی داشته باشه معمول‌ا ب پدر میره قد

تازه سه سالشه بردم چن بار

اگه اشتباه نکنم از ۷سالگی میتونه هورمن رشد مصرف کنه تحت نظر الان برای این چیزا خیلی زوده توع تغذیه بچه خیلی حواستون باشه اونم تاثیر داره سعی کنید ریز مغذی بهش بدید پروتئین زیاد بدید میوه جات خیلی خوبه 

آقا هستم      محمود درویش میگه که :منو ببر توی اون حالی که قبل از تو بودم این طوری منصفانه تره           
غصه نخور ببرش دکتر غددقد کوتاه برای پسرا ضایع تره برای دخترا اونقدر اهمیت نداره

من فکر کردم بچه م دختر بشه چون آبجیام اکثرا دختر دارن.گفتم حالا قد کوتاه برای دختر خیلی مهم نیست.اما بچه م پسره

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
میشه بگی تغذیه تپ

هر روز دوپاکت شیر میخوردم شاید باورت نشه

مکمل کلسیم و ویتامین د هم برام دکتر داده بود میخوردم

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

من فکر کردم بچه م دختر بشه چون آبجیام اکثرا دختر دارن.گفتم حالا قد کوتاه برای دختر خیلی مهم نیست.اما ...

وای پسر خیلی بده قدش کوتاه باشه😢دختر 158 دیگه تازه قشنگ ترم هستن ولی پسر بیچاره زیر 178 خیلی بده

ژن قد اگر پدر ژن قوی داشته باشه معمول‌ا ب پدر میره قد

کلا ژن ها همیشه به نفع تیره تر کوتاه تر چاق تر کچل تر و.... میره نمیدونم چرا.... من خودم باریک قدبلند بور و سفید بچم کپی باباش یعنی نباید یه جیزشم به من میرفت؟! 😕

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمی شود❤❤❤