2777
2789
عنوان

مادرم خیلی غیبت می‌کنه

244 بازدید | 19 پست

میشینه پیش این خواهرش غیبت اون یکیو می‌کنه 

میشینه پیش اون خواهرش غیبت این یکیو می‌کنه

‌‌

نمی‌دونم چکار کنم همش غیبت می‌کنه....

تو بیست ثانیه غیبت سه نفرو کرد....

نمی‌دونم چکار کنم این گناه رو دیگه انجام نده 

هم گناه هم انرژی منفی داغون می کنه حس و حال شو

تازه از دید بقیه هم شخصیتش قابل تحصین نیست

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست نمیشه ، مامانم منم حسوده تقریبا حسرت زندگیه بقیرو میخوره ، هم خواهرم هم مامانم ، هی میگن اره فلانی شانس دارن فلانی شوهرشون اونطوریه اونطوری زندگی میکنن ، شوهرشون اونطوری خرج میکنه ، منم خسته شدم از دستشون ، هی منو مقایسه میکنن ، منم از زندگیم راضی ول نمیکنن

اگه بگی غیبت نکن

مطمئنا گارد می گیره

براش با انرژی مثبت پیش برو

قانون جذب توضیح بده   وقتی رفت تو کار جذب  یکی از قوانینش همین ترک گناهه

ب نام آن که آفریـــد مرا   و برای عشق زیـــبایــم ترا     خدای مهربانم  دوستــــــت دارم برای همه نعمت هایی ک برایم  لطف نمودی خدای مهربانم سپاس گذارم  برای   آفرینش   فرشته ای دوست داشتـــنی    چـــون     مـــــادر                   و آرامشی کــــه در آغوشش قرار    داد ــــی       امضای دوست تعلیق شده    melikaj20051982                          هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست، بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست. حرف های دل یک دختر چادری
اگه بگی غیبت نکنمطمئنا گارد می گیرهبراش با انرژی مثبت پیش بروقانون جذب توضیح بده وقتی رفت تو کار ج ...

بابا میشینه پا برنامه زندگی پس از زندگی 

بعد میگه نگاه این فلان کارو کرد اینجور شد 

نیم ساعت بعد یادش می‌ره و بازدغیبت می‌کنه😅

بابا میشینه پا برنامه زندگی پس از زندگی بعد میگه نگاه این فلان کارو کرد اینجور شد نیم ساعت بعد یادش ...

برا همین گفتم  نهی نکن

جنبه نهی از منکر نداره

بشارت بده  قانون جذب بشارته بیشتر

راستش خودم هم زندگی پس از زندگی و نگاه نمی کنم کتاب آنسوی مرگ و خوندم فقط بجاش امسال برنامه محفل کمی  دنبال کردم

مادر منم همه رو مسخره میکنه خیلی بده برای خنداندن دوتا ادم عاقبت خودتو بسوزنی خدا گفته وای به حال م ...

مادر منم همش گیر نماز و دعاهه....

بقیشم گیر غیبت....

با این غیبت داره آخرت خودشو به باد میده 

نمیشه کوچکترین بحثی باهاش کنی و سر کوچکترین بهونه ای کله عمه هامو فحش مثبت هیجده میده....

فلانی فلانه ، این بهمانع 

متاسفانه اکثر مردم انگار اینجوری شدن.....

اخر زمونه قشنگ 

برا همین گفتم نهی نکنجنبه نهی از منکر ندارهبشارت بده قانون جذب بشارته بیشترراستش خودم هم زندگی پس ...

نگاه کن خیلی برنامه خوبیه زندگی پس از زندگی....

چی بگم دیگه طرف آخر و عاقبت غیبت کننده رو میبینع و ادامه میده 

چیکارش میشه کرد 

معتاد غیبت شده.....

بهش میگم بابا تو به فلانی پیام میدی بد خواهرتو میگی اون حتی تاییدم نمیکنه و فلان 

باز پیام میده اونام ضایش میکنن....

نمی‌دونم چشه این بشر....

من خودم غیبت معلممونو کردم دبیرستان هنوز عذاب وجدان دارم