2789
عنوان

ریزش مو

239 بازدید | 23 پست

دختر من ۸ سالشه موهاش میریخت کوتاه پسرونه کردم براش ولی باز همینقدر میریزه مثلا روزانه در حد ۲۰ ۳۰ تار حتما میریزه چه با شونه چه بی شونه این طبیعیه؟ من هرکاری کردم هر شامپویی زدم خوب نشد

و صــبر عادت ماست...❤🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

جای خوب ببر متخصص پوست و مو ی اطفال ببر. طبیعی نیست

من بهترین دکتر پوست و مو بردم نمیگم خوب نمیشه میشه ولی بعد چند ماه و  بعد قطع دارو ریزشش شروع میشه

و صــبر عادت ماست...❤🦋

اگر شونه نمیزنی ولی دست کردی داخل موهاش بیشتر از ۱۰ تا تارمو از داخل موهاش ریخت یعنی ریزش مویی که طب ...

به دارو نیست اکثرا بدن ی کمبودی داره 

بردار من با سن کم داشت مو سفید میکرد تو بچگی آخرش معلوم شد بدنش کمبود داره هرچند ارثی هم هست ولی نه از بچگی تو خانوادمون از ۲۰ سالگی مو سفید میکنن

اگر شونه نمیزنی ولی دست کردی داخل موهاش بیشتر از ۱۰ تا تارمو از داخل موهاش ریخت یعنی ریزش مویی که طب ...

نه ۱۰ تار هیچوقت نمیاد یکی یا دو سه تا میاد 

ببین این مقداری که میگم روزانه میریزه بعدش دیگه اوکیه حتی با شونه هم نمیاد یا یکی دو تا میاد

و صــبر عادت ماست...❤🦋

نه ۱۰ تار هیچوقت نمیاد یکی یا دو سه تا میاد ببین این مقداری که میگم روزانه میریزه بعدش دیگه اوکیه حت ...

اشکال نداره عزیزم حتی بچه ها هم ریزش مو دارن طبیعی ولی اگر دوسه تاس مورد نداره ولی حتما باید بازم چکاب بده

یکی دوتا طبیعیه ،بعد ضخامت موهاش چطوره نازک تر نشدن؟؟

موهاش کلا کم پشته 

ولی تازگیا موهاش چرب هم میشن دو روز بعد حموم چربی میباره

و صــبر عادت ماست...❤🦋