2777
2789
عنوان

گلوم اینجوری شده خطرناکه⁉️🥲

285 بازدید | 16 پست

من چند روزه مریض شدم شدید

تب و بدن دردم خوب شده

سرفمم خیلی کمتر شده

ولی گوش و گلوم درد میکنه. انگار یه چی تو گلومه.

گلوم خشکه انگار و زخم شده

دیشب دیدم انگار دو تا دونه برجستگی هم زده ته حلقم. یکیش سفیده.

ترسیدم. امروز میخوام برم دکتر

صدامم فقط با تن پایین و آروم و کم میتونم حرف بزنم

جان جدتون مریضید پا نشید برید مهمونی و همه رو بدبخت کنید🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخور داغ با کمی نمک طبیعی یا ختمی یا پنیرک ، پونه یا مرزنجوش

آب سیب زرد

آبلیمو عسل

مشاوره در زمینه بیماریها و مشکلات سلامتی ،از طریق زبانشناسی اصلاح مزاج و پاکسازی بدن                          برای زبانشناسی tak_1664 تلگرام پیام بدین تا شرایط ارسال عکس زبان براتون ارسال بشه

اون سفیدی گلوت عفونته نترس

ای بدبختی🤦🏻‍♀️ تب ندارم اخه

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه نترس من همسرم اینجوری شدیم عفونته برو دارو میده یه هفته ای خوبی

جدی؟🥲🥲

خسته شدمممم

پدرم در اومده این چند روز

غرغره آب نمک مایعات زیاد بخور پنیرک و گل ختمی دم کرده 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

غرغره آب نمک مایعات زیاد بخور پنیرک و گل ختمی دم کرده

باور کن انقدر مایعات و دمنوش مامانم به خوردم داده که حالم خراب میشه مایعات میبینم. ولی باز سرپا شدم. الان گلومه که خیلی اذیتم میکنه

باور کن انقدر مایعات و دمنوش مامانم به خوردم داده که حالم خراب میشه مایعات میبینم. ولی باز سرپا شدم. ...

۴تخمه ۳پستان دم کرده 

زندگی چیست .خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن.کی گفته سفید شدن مو ارثیه .سفیدی موهام حرصیه&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر ؟جان من ذاتیست برخی ویژگیهای بشر،&عمری ک اجل در عقبش میتازد هرکس که غم و غصه خورد میبازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو میآید ولی همراه نیست.&

دقیقا منم مریض شدم و علائمم اینجوریه

تب و بدن دردم کوتاه مدت بود ولی گلوم افتضاح شده

انقد درد میکرد که حتی آب دهنمو نمیتونستم قورت بدم

انقدم ورم کرده بود که حس میکردم دارم خفه میشم

کل قفسه سینه و گلوم قفل شده بود الانم هست ولی کمتر

نمیتونستم حرف بزنم گلوم درد میگرفت کلا صدام درنمیومد

هنوزم نمیتونم بلند صحبت کنم انگار صدام گرفته و بم شده

دکتر گفت گلوت قرمزه و التهاب داره

واسه شما که سفیده احتمالا عفونت باشه

آمپول آنتی بیوتیک بزنی خیلی زود خوب میشی

به من سروم داد با آمپول ویتامین سی

شربت دیفن هیدرامین با سه تا قرص دیگه

گفت یک هفته طول میکشه اگه خوب نشدی

یا علائم جدید بهت اضافه شد دوباره بیا

مثل اینکه بیماریش نسبت به گلو سنگین و طولانیه

من آب نمک روزی چندبار غرغر میکنم

چند قطره دیفن هیدرامین میریزم تو گلوم

قرص جوشان برای التهاب گلو گرفتم

آبنبات سرماخوردگی اکالیپتوس و آویشن

مایعات گرم مثل چایی و عسل و آبلیمو و دمنوش

در نهایت باید دورش بگذره تا کامل خوب بشه

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دقیقا منم مریض شدم و علائمم اینجوریهتب و بدن دردم کوتاه مدت بود ولی گلوم افتضاح شدهانقد درد میکرد که ...

ای وای🥲😭🥲

امیدوارم زود خوب بشی❤️

ای وای🥲😭🥲امیدوارم زود خوب بشی❤️

قربونت همچنین♥️💋

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

سلااممچطوریبهتر شدی؟از کراش نکبتت چه خبر؟

سلاممم

قربونت تو چطوری؟

اره شکر خدا بهترم. فقط یکم صدام گرفته و سرفه میکنم وگرنه خوب شدم

والا دیدمش اتفاقا و محل سگگگگ بهش نمیدم. انگار اصلا نیست. سعی کردم چشم تو چشم نشم باهاش که بخوام سلام بدم. البته چشم تو چشم شم سلام میدمااا. شعور خودم میره زیر سوال