2777
2789
عنوان

امروز جلسی مشاوره طلاقمه

181 بازدید | 14 پست

من استرس دارم

انقد ازش بیزارم که حتی نمیخوام ببینمش

از طرفیم چون توافقیه

باید با شرط و شروطام کنار بیاد

مطمئنم میگه نه و باید مهرمو اجرا بزارم

واقعا حالم بده😔

سخته ولی میگذره

منم گذروندم

برات از خدا آرامش میخوام

من مادری‌ام که روزی خونه‌اش از صدای بچه‌هاش گرم بود، اما حالا بدون حضور دائمی‌شون زندگی می‌کنه.از همسر اولم جدا شدم، حالا در کنار همسر جدیدم مسیر تازه‌ای رو شروع کردم…بچه‌هام رو می‌بینم، از دیدنشون محروم نیستم— اما درد من، فقط ندیدن نیست…درد من اینه که نمی‌تونم هر روز، هر لحظه، مادری کنم همون‌جوری که دلم می‌خواد.مادری، فقط به اسم و دیدار نیست… به لمس لحظه‌لحظه‌هاست.و من هنوز مامانم، با تمام جانم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی که همه چی واست خوب پیش بره🥺🥺

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

🥺🥺🥺خدا بهت کمکت کنه عزیزم

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

منم توافقی بود ..مشاور چه دعوایی راه انداختم😂😂😂جدا شدم ..البته مهریه مم توافقی بود به اندازه ی رهن خونه فقط پول گرفتم حدود ۱۲ میلیون ..مال چند سال پیش  اونموقع رهن و اجاره ها مفت بود

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
منم توافقی بود ..مشاور چه دعوایی راه انداختم😂😂😂جدا شدم ..البته مهریه مم توافقی بود به اندازه ی ره ...

من طلا و وام خودمو برده خونه خریده زده اسم مادرش

همونارو میخوام فقط

خدا ازش نگذره

من طلا و وام خودمو برده خونه خریده زده اسم مادرشهمونارو میخوام فقطخدا ازش نگذره

عزیزم اگه به اسم کسی زده دیگه تمومه ..دادگاه طبق داشته هاش مهریه میده اونم اگه شوهرت نخواد اذیتت کنه و راحت طلاقت بده .من که مهریه م و نمیداد طلاقم نمیداد منم این مبلغ و توافق کردم خلاص شدم ازش بعدم رفتم سرکار 

⁩راضی بودن به مشیت الهی آرتور أشی قهرمان تنیس جهان در سال 1983 بود که بر اثر تزریق خون آلوده به ویروس ایدز به این بیماری مبتلا شد و در بستر مرگ افتاد. در جواب نامه طرفدارانش پاسخی داد که پاسخی تاریخی در جهان شد. او پرسیده بود من از این کار خدا در حیرتم که چرا در بین این همه انسان بد، خداوند تو را برای این ویروس انتخاب کرد؟ اشی در پاسخ گفت: در سال 50 هزار کودک در جهان تنیس بازی می‌کنند. 5 هزار نفر آن‌ها حرفه ای می شوند و 500 نفر برای جام جهانی برگزیده می شوند. و از میان آن‌ها 4 نفر انتخاب شده و به نیمه نهایی می‌رسند. آن گاه که جام جهانی را با غرور در دستانم گرفته بودم هرگز نگفتم خدایا چرا از بین این همه تنیس باز مرانفر اول جهان برگزیدی؟ و اکنون نیز که در دام بلایش گرفتار شده ام هرگز نخواهم گفت خدایا! چرا مرا به این خون آلوده انتخاب کردی؟ و این مقام مثبت اندیشی و شکر و توکل و رضا به حضرت حق است.‌
عزیزم اگه به اسم کسی زده دیگه تمومه ..دادگاه طبق داشته هاش مهریه میده اونم اگه شوهرت نخواد اذیتت کنه ...

هیچ پولی بین مادرش و خودش جابجا نشده

میخاد چطور ثابت کنه خونه مال اونه؟!

وقتی پول از حساب من رفته به حساب فروشنده؟؟؟

دنیا اونقدرام بی قانون نیس

نهایتش یه وکیله و پنجاه تومن

البته من قسم خوردم باهام راه نیاد 

کردارشو در میارم،هرچی ام بگیرم میدم جا صدقه

چون قسم خوردم بد کنه بد میبینه