2777
2789
عنوان

همه خاله دارن ما دشمن خونگی

215 بازدید | 20 پست

سه تا خاله دارم یکی از یکی بدتر 

بزرگه که کلا تو کار جادو جمبل بود بعدم قسم میخورد نه بخدا من اعتقاد ندارم آخر سر هم ماشین زد بهش پاسگاه وسایلشو داشت تحویل میداد گفت این طلسما هم هست اونارو تحویل داد دیدم بله رو هرکدوم اسم یکی نوشته شده

اون از دومی که به خاطر اینکه شک داشته شوهرش از خواهراش خوشش نیاد باقی. و طلسم کرده بوده و به شدت پولدار ولی بری خونش بادنجون سرخ میکنه اونم بچه هاش عین گاو میخورن جوری که رغببتت نمیشه حتی تا دوروز آب بخوری

اون از سومی که خیلی جن دس دیگه به خاطر اینکه دخترش حسوده بدبخت همش پیش دعا نویسا که زندکی این و اونو بهم بریزه دخترش خنک شه چند وقت پیش هم به خواهرم میگفت تروخدا بیا بریم پیش این دعا نمیشه زندکی دختر داییمونو بهم بریزیم شوهرش طلاقش بده😏😏😏😏برای خود خواهرم که دوازده سال ازش بزرگ‌تره دعا گرفته شوهر نکنه برای منم گرفته بود شکستش دادم حالا زندکیمو بهم ریخته کتک کتک کاری در ضمن از همه هم طلب داره میگه همه باید پولاشونو بدن به این😏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا قطع رابطه نمی‌کنید؟ خدا صبرتون بده واقعا

قطع رابطه. ایم نمیدونم از کجا امارمونو در میارن این سومی این سومی شوهرشم بدبخت حسوده اصلا یه ماشین دست گرفتن دنبال خونه زندکی ادمن تعقیب میکنن دعا چال میکننن اصلا پدرمون دراوردن 

قطع رابطه. ایم نمیدونم از کجا امارمونو در میارن این سومی این سومی شوهرشم بدبخت حسوده اصلا یه ماشین د ...

چه شوهرش بیکار و دیونه اس که پا به پای زنش میاد... مدام قران تو خونتون پخش کنید و اینکه شنیدم بخور حضرت مریم برای رفع تمامی سحرها و بلاها خیلی عالیه فقط باید ادم مطمئنی پیدا کنید برای انجامش 

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چه شوهرش بیکار و دیونه اس که پا به پای زنش میاد... مدام قران تو خونتون پخش کنید و اینکه شنیدم بخور ح ...

شوهرش اصلا یاد اینم داده وگرنه این با اون دوتا خالم فرق داشت شوهرش کینه داره از مادرم واسه همین و کارگر اسران خودرو بود الان بازنشسته شده دیگه. بیکار با زنشو دوتا دختر ولش دنبال فقط دعا نویس از این طرف و اون طرف

چه خانواده امروزی ماشاالله چشم نخورین انشاالله🧿😏

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

شوهرش اصلا یاد اینم داده وگرنه این با اون دوتا خالم فرق داشت شوهرش کینه داره از مادرم واسه همین و کا ...

خیلی سخته میفهمم...یکی از اقوام ما به خاطر همین فامیلای فضولشون کلا رفتن شهر دیگه... میگه بعد از چند سال الان دارم معنی زندگی رو میفهمم

میشه یه صلوات مهمونم‌کنی؟؟
چقدر با مزه داری در موردشون حرف میزنی آدم خنده ش میگیره . با این موجودات خطرناک باید قطع رابطه کنید ...

بخدا حرفش خنده داره 😏واقعیتش خیلی خطرناکه این دختر خاله سومیم جن و همزاد داشت از بچگی بعد دعا نویس یاد داده بود بندازن بمن از بچگی انداختن بمن