nafas6675 مدیر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 752 عنوان جهاز برون جاری | مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 79 پست سلام خانما حالم خیلی بده همش کابوس میبینم انقد گریه کردم سر دردمامروز جهاز برون جاریم بود اینا هر دو ازدواج دومشونه خونه جاری از شهر ما ومادر شوهر و خونه پدر جاریم یک ساعت فاصله داره دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه 1404/01/16 | 04:50 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
aysanjoon عضویت: 1396/12/27 تعداد پست: 1136 من تو عقد ک بودم وقتایی که شب مبرفتم خونشون با شوهرم و مادرشوهرم واسمون غذا میزاشت بعد شام خوردن ظر ... واقعا که چه کاره زشتی کردین تو و شوهرت
nafas6675 مدیر استارتر عضویت: 1399/02/08 تعداد پست: 752 سلام عزیزم خوبی؟عکس خونتو دیدممیشه لطفا بگی چطوری پتوس هات رشدشون خوبه؟ چندوقت یبار ابیاری میکنی؟ نو ... سلام ممنون گلم خودت خوبی؟؟پتوس فقط نور میخواد خونه ما نورگیره دو روز در میان تو تابستونتو زمستون هم چهار پنج روز یه بار آبیاری میکنمحتما هر دو هفته یکبار با دستمال خیس برگاشو تمیز کن هر دو هفته یه بار هم کود ۱۲,۱۲,۳۶میدم دعام کنید بتونم معلم بشم تنها هدف زندگیمه
farhna عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 4189 پیام ها رو پاک کن بنظرم چیزی ننویس باعث دلخوری میشه همه ی حرف ها رو به همسرت بگو بگو ناراحت شدم از رفتارشون سعی کن حواست فقط به خودت و دوتا بچه هات باشه خودتو دوست داشته باش برا خودت ارزش قایل باش از جاریت یاد بگیر که کار نمیکنه و توقعی ندارن ازش
royaaa77 عضویت: 1401/08/21 تعداد پست: 3742 سلام ممنون گلم خودت خوبی؟؟پتوس فقط نور میخواد خونه ما نورگیره دو روز در میان تو تابستونتو زمستون هم ... پیامت رو پاک کن مخصوصا اونی که راجب جاریته چون اون تقصیری نداره ولی خودت یا شوهرت حتما به خواهر شوهرت گله کنید ببین نمیدونم چند سالته ولی از من که ۲۶ سالمه گوش کن هیچ وقت حتی برا پدر و مادرت هم بیشتر از وظیفت کار نکن به فکر ارامش و سلامتی خودت باش من ۷ سال تو خونه ی پدر شوهر صفر تا صد کارهاشونو کردم و احترام گذاشتم ولی الان کسی اصلا یادش نمیاد عواقبش هم شده کمر درد و پا درد و اعصاب خراب برا خودم
farhna عضویت: 1396/09/17 تعداد پست: 4189 تو از جاریت ناراحت نیستی که ازش بد میگی و دشمن تراشی میکنی بنظرم از خودت باید ناراحت باشی که خودتو دوست نداری راحتی دیگران برات اولویته تا خودت