نماز ستون و اساس دین است. امام باقر (ع) به نقل از رسول خدا (ص) میفرماید: «بین مسلمان و كافر فاصلهاى نیست، مگر این كه مسلمان نماز واجب را عمدا ترك كند یا آن را بى اهمیت بداند و نخواند.»من دعا کردن برای بقیه رو خیلی دوست دارم😍هرموقع خواستی بهم بگو برات دعا میکنم💚 بعضی آدما اینقد فقیرن که از دار دنیا فقط یه مشت پول دارن!!!!
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
عزیزدلم از ظهر هوس دیزی کردی، همون موقع دیزی بار میزاشتی شام دیزی نوش جان میکردی،الان گرسنه نبودی😁الان یه تماس بگیر کله پاچی پز یه دیزی سفارش بده برات دم در بیارن😊اتعاقا الان خوردنش میچسبه حسابی😋😍
به نظرم الان کارشو انجام بدی خیلی بهتره میدونی باحرارت کم بزاری بپزه قشنگ جا میفته،میدونی حبوبات دیر پز هستن ،برای پخت از آب تصفیه استفاده کن انشالله نهار دیزی نوش جون میکنی عافیت بشه به تنت😋😋🤲🤲