2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدایی ساعت 3 کسی هس بره تاپیک های قبل و بخونه؟ خب خودت دوسه خط توضیح بدهاگ گفته میرم بلایی سر خودم ب ...

امشب پدر همسرم توی حموم تشنج میکنه، از قضا همسرم یه سر می‌ره بهش سر بزنه، یه دفعه میبینه افتاده وسط حموم ، به بدبختی میکشدش بیرون و زنگ میزنه اورژانس و ...

بعدم کلی نشسته گریه کرده..

به پدرش خیلی وابستس..خیلی..

الان اومده خونه، چشماش باد کرده و قرمز شده، دوباره اومده خونه میگه اگه یه بلایی سرش میومد من چیکار میکردم؟ اگه نمیومدم خونه ش چه بلایی سرش میومد؟

و دستاشو میگیره جلوی چشماش و گریه میکنه

تا حالا انقد ندیده بودم که گریه کنه..

میخواد الان بره دوباره بیمارستان ولی اصلاً حالش مناسب نیست برای رانندگی میترسم یه بلایی سر خودش بیاره ، میگم بزار منم باهات بیام میگه نمی‌خوام بیای حالت بد میشه(باردارم)

چیکار کنم

🩷💍🩺

امشب پدر همسرم توی حموم تشنج میکنه، از قضا همسرم یه سر می‌ره بهش سر بزنه، یه دفعه میبینه افتاده وسط ...

الهی عزبزم چ شرایط بدی

من جای شما باشم بهش فضا میدم

وقتی گفته نمیخام بیای واقعا نمیخاد بیای 

مردا مث ما خانما نیستن ک ی چیزی میگیم ولی ی چیز دیگ میخایم 

بعدم شما بارداری بمون توی خونه بنظر من خیلی بهتره 

ان شاالله اوکی شه همه چی 

مگه همسرتون بچه اس خب رفته ب پدرش سر بزنه طبیعی ک حالش بد باشه دیوونه نیس ک ی زن باردار بدبخت کنه

ببین آخه حال بدیش اونجوری نیست که شما فکر میکنین یه استرس ساده باشه 

همسرم بیش از حد به پدرش وابستس، اون صحنه رو هم که دیده بدتر، رنگش که پریده بود ، نزاشت فشارشو بگیرم ولی معلوم بود فشارش پایینه، یخ کرده بود ، اونقدرم گریه کرده که هق هق میکرد دیگه..

همیشه هم تند رانندگی می‌کنه برای همین استرس دارم 

🩷💍🩺

الهی عزبزم چ شرایط بدیمن جای شما باشم بهش فضا میدموقتی گفته نمیخام بیای واقعا نمیخاد بیای مردا مث ما ...

این اولین باره که بعد از این مدتی که باهم زندگی کردیم میبینم انقد داغونه..اصلا تنش داشت، انگار کنترل خودش دست خودش نیست...

ولی واقعاً نگرانشم، هم نگران خودش هم پدر شوهرم..

🩷💍🩺

این اولین باره که بعد از این مدتی که باهم زندگی کردیم میبینم انقد داغونه..اصلا تنش داشت، انگار کنترل ...

خب خیلی طبیعیه عزیزم 

اینطور ندیدی شوهرت و چون مشکل ب این اندازه‌ حادی پیش نیومده بوده

بخدا اعصابم ریخته به هم، اصلا خوابم نمیاد دیگه دلم خیلی براش میسوزه‌..

الان این‌حالت برای تو و نی نی ضرر داره همسرت تورونبرده که تواین حال و هوا نیوفتی بعد تو توی خونه حالتو بدمیکنی؟سعی کن اروم باشی