2777
2789
عنوان

همسرم رفت

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 24 پست
خب خیلی طبیعیه عزیزم اینطور ندیدی شوهرت و چون مشکل ب این اندازه‌ حادی پیش نیومده بوده

اره واقعا جفتمون شوک شدیم..

من توی دورانی که اینترن پزشکی بودم سر یسری مسائل استرس می‌گرفتم ولی همسرم اصلا اینجوری نبود و تا یه حدودی می‌تونست خودشو کنترل کنه 

دعا کن فقط اتفاقی برای پدر شوهرم نیوفته..🙏🏽

🩷💍🩺

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

الان این‌حالت برای تو و نی نی ضرر داره همسرت تورونبرده که تواین حال و هوا نیوفتی بعد تو توی خونه حال ...

بخدا دست خودم نیست..

کاش میشد یه کاری کنم ، دستم به هیچ جا بند نیست ، این وقت شب هم نمیتونم به کسی زنگ بزنم بگم برو بیمارستان پیش همسرم که تنها نباشه..

خیلی خیلی احساساتیه شاید خیلی بیشتر از من، بخدا نمی‌دونم چیکار کنم..قلبم تو دهنمه..

🩷💍🩺

حتما عزیزمچی شد ی خبر بده از خودت

سلام عزیزم 

مرسی از پیگیریت، دم معرفتت گرم

من تا صبح زنگ زدم دیدم جواب نداد شوهرم، حدودای ۸صبح بود رفتم سمت بیمارستان ، دیدم برادر شوهرم اونجاست میگه محمد (همسرم) حالش بد شد فشارش افتاد بهش سرم زدن و آرامبخش که بخوابه یکم..

خلاصه تا ظهر بیمارستان بودم ، پدر شوهرم سکته مغزی رو توی راه اورژانس رد میکنن، بردنش توی بخش ، منم گفتم بعد از ظهر برم یه سر به خونه بزنم بعد دوباره برم ، رفتم شاید یکساعت بعد دوباره برگشتم بیمارستان 

پدر شوهرم سکته مغزی میکنن، نمیتونن به مغزش خون‌رسانی کنن،سطح هوشیاری شوند میاد پایین مجبور میشن ببرنش icu

از اون موقع شوهرم یه جا کِز کرده و بی اختیار از چشماش اشک میاد...

برادر شوهرمم جواب زنگ فامیلا و اقوام رو میده 

امشب هی به شوهرم میگم بیاد این یه شبو خونه بعد فردا دوباره برگرده ، قبول نمیکنه که..بخدا داره آب میشه‌‌‌...

🩷💍🩺

سلام عزیزم مرسی از پیگیریت، دم معرفتت گرممن تا صبح زنگ زدم دیدم جواب نداد شوهرم، حدودای ۸صبح بود رفت ...

سلام عزیزم 

الهییی خدایا چقد بد شد شرایطتون 

عجیبه شوهرتون در این حد شوکه شده نمیدونم... شاید از بقیه بچه ها وابسته تره 

چون از صحبت هاتون مشخصه برادرش نسبتا حالش بهتره نسبت ب شوهر شما

سلام عزیزم الهییی خدایا چقد بد شد شرایطتون عجیبه شوهرتون در این حد شوکه شده نمیدونم... شاید از بقیه ...

عزیز دلمید

واقعاً خودمم موندم..با خودم میگم شاید بخاطر اینه که یه مدت طولانی توی مجردیش با پدرش زندگی کرده چون از بعد طلاق پدر شوهر و مادر شوهرم ، همسرم نسبت به مادرش سر میشه..نمی‌دونم واقعا..

🩷💍🩺

عزیز دلمیدواقعاً خودمم موندم..با خودم میگم شاید بخاطر اینه که یه مدت طولانی توی مجردیش با پدرش زندگی ...

امیدوارم خدا دستش رو بگیره عزیزم 

و اینکه حتما ان شاالله بعد شفا گرفتن پدر شوهرت اگ همراهیت کرد ببرش تراپی تا مشکلش حل شه