2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 43 پست
باید بگردم اصلش رو پیدا کنم

من گیلکم ولی ساکن تبریز. هر دفعه میام از رودبار کارخانه روغن کشی صدر روغن زیتون می‌خرم ببین آنلاین شاپ داره . اگر نه سفارش بده کسی ازونجا میگذره برات بیاره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین من در حدی یبوستی هستم که الان کارم به جراحی همورویید کشید . خیلی بده . بعد عمل هم خیلی درصد کمی ...

عزیزم شما هم گل محمدی رو امتحان کن صبح به صبح چندتا بریز تو چای هم خوش عطر میشه هم دیگه اصلا یوبس نمیشی خیلی عالیه 

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

برگ خشک زردآلو رو با انجیر خشک داخل آب با یه کوچولو شکر بجوشون سرد شد بذار داخل یخچال چندساعتی و بده بخوره. انجیرم دوس نداره انجیر نریز.

پودر پیدرولاکس و دم کرده برگ سنا یا گل محمدی اینایی ک میگن خوبه ولی وابستگی میاره. باعث تنبلی روده میشن بعداً.

تحرک داشته باشه حتماً.

برای جلوگیری از بواسیر و زخم و ایندسته از مشکلات هم قبل دفع یه تیکه کیسه فریزر بردار روش یکم وازلین یا روغن بریز و اون قسمت رو باهاش چرب کن تا ییوستش رفع میشه.

ادامه دهنده و ادامه دهنده..

ببین من در حدی یبوستی هستم که الان کارم به جراحی همورویید کشید . خیلی بده . بعد عمل هم خیلی درصد کمی ...

خیلی نگرانشم اصلا اینجوری نبود شربت زینک بهش دادم یه هو اینجوری شد نمیدونم چرا خوب نمیشه

خودمم میدونم باید تغذیه درست شه چون با دارو حل نمیشه ولی خیلی بد غذاست پدرمو در اورده فقط عاشق برنجه ...

غذاشو با روغن زیتون درست کن.روغن زیتون بدون بو بگیر متوجه نمیشه.

حتی تخم مرغش

اکثرا بچه ها عاشق این غذاهان. منم غذای بچه هام با روغن زرد حیوانی درست میکنم. اگر ماکارونی درست کنم حتما توی موادش از سبزیجات مثل هویج و نخودفرنگی و لوبیا سبز و شوید و... اینطور چیزا استفاده میکنم. اگه گوجه دوس داره کنار غذاش نگینی کن براش بزار و مدام بهش گوشزد کن باید با غذاش بخوره.طبیعیه که اوایل مقاومت کنه.

من اکثرا خورشتم فسنجونه. چون ترش هست برای کارکرد شکم خوبه.

اگر قیمه درست کنم حتما الو میندازم برای بچه ها قاطی برنجش میکنم(چون عادت دارن برنج و خورشتش قاطی کنم بزارم جلوش)