2777
2789
عنوان

یبوست شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 227 بازدید | 43 پست

من بچم ۱سال و نیمشه هرچی که فکرشو کنی بهش میدادم کلی روغن زیتون کره انجیر خیسانده خاک شیر میوه کدوحلوایی شربت انجیر نبات داغ هیچکدوم تاثیر نداشت جز گل محمدی و مغزیجات

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بچه منم داره . ولی کدو خورشتی دوس داره بده بخوره. وقتی نوزاد بود یبوست شدید گرفت بردم دکتر گفت شبی د ...

اون قطره رو میدم ولی فایده نداره 

دکتر میگه باید روزی دو سه بار دستشویی کنه تا روده هاش به حالت اول برگرده ولی هر ۳یار۴ روز یک بار

خاکشیر دم کن بده بخوره

روغن زیتون توی غذا

آلو توی سوپ،خوراک لوبیا،خورشت ها...

روغن بادوم آخر شب که میخواد بخوابه یک قاشق

لواشک بهداشتی همه بچه ها دوس دارن در طول روز بخوره و روش یک لیوان آب ولرم

میوه در طول روز زیاد بده 

غذاهای ملین

آب میوه طبیعی

صبح ها بیدار میشه آب ولرم بده بخوره

برنج سیب زمینی. موز....ایناهارو نده. نون خیلی کم بده. بیسکوییت و کیک اینطور چیزا نده مخصوصا بیرونی و شرکتی. باز خونگی باشه تا حدی میشه داد.

و...

من بچه هام اینطورن و اندازه چندسال تجربه دارم. یبوست فقط باید با تغذیه کنترل شه.

فقط پیدرولاکس،از داروخونه بخر بی ضرره،روزی یه قاشق غذاخوری بریز تو ابمیوه یا اب یا ماست بده بهش بخوره.

داخل روده مثل اسفنج میشه و ابو نگه میداره،من فقط دخترم با پیدرولاکس خوب میشه.

خدایا امیدم به خودته

اون قطره رو میدم ولی فایده نداره دکتر میگه باید روزی دو سه بار دستشویی کنه تا روده هاش به حالت اول ب ...

ببین من در حدی یبوستی هستم که الان کارم به جراحی همورویید کشید . خیلی بده . بعد عمل هم خیلی درصد کمی خوب شدم . خلاصه مواظبش باش. ببرش پارک بذار فعالیت داشته باشه همین روده هاشو کار میندازه . سوپ خوشمزه درس کن .سوپ شیر . چمیدونم کلی کار میشه کرد. 

جدی من فک میکنم بد باشه اینجور چیزا

نه خیلی خوبه قشنگ شکم بچه نرم میشه من فقط از گل محمدی و مغزیجات نتیجه گرفتم هم خودم هم بچه هام هم خواهرام یونس میشن با یه بار دم کرده گل محمدی راحت میشن اما نباید زیاد بدی بچه اسهال میشه

خدا جونم خودت مراقب فرشته کوچولوهام باش امین😍❤️

خاکشیر دم کن بده بخورهروغن زیتون توی غذاآلو توی سوپ،خوراک لوبیا،خورشت ها...روغن بادوم آخر شب که میخو ...

خودمم میدونم باید تغذیه درست شه چون با دارو حل نمیشه ولی خیلی بد غذاست پدرمو در اورده فقط عاشق برنجه و ماکارونی و سیب‌زمینی و تخم مرغ بزور بهش میوه میدم حتی لواشک دوس نداره