معدم عصبیه استرس سمه برام مدتی شد درست و درمون درس نمیخونم این روزا از شدت استرس حالت تهوع گرفتم و درسو کلا گذاشتم کنار میدونم قبول نمیشم با این وضعیتی که دارم
از طرفی نمیتونم فشار از صبح تا شب درس خوندن رو تحمل کنم داغون میشم دو روز 12ساعت درس خوندم روز سوم نتونستم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
عزیزدلم نباید زیاد به خودتم فشار بیاری معلومه یه روز 12 ساعت درس خواندن ادمو اذیت میکنه اصلا از ادامه دادن میزنه آدمو من خودم اینجوری بودم که فقط سعی میکردم تا هرجا میتونم بخونم و بعد فقط و فقط تست میزدم یعنی خوندنت شاید 20 درصد ماجراست و همش به تست زدنته و مدیریت کردن زمانت یعنی تو توی تست ها خیلی نکاتو میفهمی و اینم بگم که خیلی اون قبول شدنت هم به شانس ربط داره یعنی من اخراش اینجوری بودم که گفتم عمرا من قبول بشم باید سال دیگه بخونم و گند میزنم ناامید ترین ادم بودم رفتم سر جلسه کنکور به قصد خراب کردن رفتن دیگه گفتم نمیشه عمرا بشه تا جایی که تونستم تستارو زدم هرچی بلد بودم خیلیارو بی جواب گذاشتم ولی جایی قبول شدم که فکر نمیکردم
تو تلاشتو بکن ولی فشار زیاد نیار کسی نگفته حتما توی روز 12 ساعت درس بخونم تو 8 ساعت بخون ولی مفید و میگم بیشتر روی تست زدن تمرکز کن و مطمئن باش خدا تلاشاتو میبینه من کل سال کنکورم گریه میکردم از استرس و نگرانی ایندم ولی الان چیشد سه ساله دارم درس میخونم توی دانشگاه و میگم چه روزایی برای کنکور گذروندم و حالمو بد کردم
دختر تو تلاشتو بکن و بسپارش به خدا اگه سختته روزی از 4 ساعت شروع کن کم کم ببر بالا که اذیت نشی
عزیزم نگران نباش خب روزی دوازده ساعت یهویی معلومه آدم کم میاره آروم باش یه نفس عمیق بکش
یه صلوات بفرسشبا زود بخواب
و به قبول نشدن اصلا فکر نکن اگه هم خواست فکر قبول نشدن به سرت بزنه به خودت بگو من تلاشم رو می کنم اگه قبول نشدم همون موقع غصش رو میخورم نه الان که هنوز فرصت دارم