2777
2789
عنوان

کاش اون مسافرت لعنتی رو نمیرفتم

402 بازدید | 17 پست

از وقتی بهشون ملحق شدیم شوهر خواهرم مدام تیکه مینداخت تحقیر می‌کرد به جایی رسید که شوهرم صبح که داشت به مامانم کمک میکرد ظرفا رو می‌شست با لحن خیلی بد و تند بهش گفت مگه نمیگم اروم بشور نکن یه بار به ادم میگن 

شوهر منم اصلا جوابشو نمیده که کاش میداد 

از وقتی برگشتیم خیلی داره خودخوری میکنه منم سردرای عصبی اومده سراغم 

کلا با ما سر لج داره حالا واسه اینکه خودشیرینی کنه مدام داره به مامانمینا محبت میکنه 

خواهرمم چون جواب تلفنشو ندادم منو از همه جا بلاک کرده اگه جواب میدادم دعوامون میشد گفتم بنونه بعدا که اروم شدم باهاش حرف بزنم 

دعا کنید حالم خوب شه خیلی داغونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از اول با شوهرم پدرکشتگی داشت کاملا بدون دلیل نه خواهرم مدام خودش و میزد به کوچه علی چپ

خب یه بار تو جوابش رو میدادی به جای همسرت 

میگفتی اگه شما بلدی بهتر بشوری بیا بشور چرا دعوا میکنی 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
خواستم جواب بدم نزاشتن مامانمینا گفتن دعوا میشه

خب پس مادرت اینا هم متوجه شدن 

دیگه سعی کن کمتر رفت و آمد کنید و سرسنگین برخورد کنید اینجور آدما رو نباید محل داد شاید به خودشون بیان 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
اما مطمئن باش ب ی چیزی حسودی میکناما شمام زیادین صبورین بعضیا تودهنی میخوان تا بشینن سرجاشون

احتمال داره حساذت باشه 

ولی خواهرمم اصلا جلوشو نمی‌گرفت ولی ما چیزی نمیگفتیم که مسافرت زهرمارمون نشه