2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی داره چقدر بزنی

جوری باید آرایش کنی که معلوم نباشه

نام کاربریم وِلیکور هست                                                         این کلمه به احساس آرامش و جادویی که شما هنگام ورود به کتاب فروشی یا لوازم التحریری دارید اطلاق میشود:)

یعنی یک آرایش شیک که کسی نفهمه زیاد آرایش کردیم مثل گریم بازیگرا اگه توجه کنی بیشتر روی پوست و چشم ها توجه میکنن

مهم نیست پشت سرمون چی میگن مهم اینه که تو رومون جرعت ندارن حرف بزنن😏

آره ولی به شرط این که ریمل از مژه ها چکه نکنه 

رژ رنگش ملایم باشه 

ضدآفتاب اگه رنگی میزنی زیاد سفید یا برنزه نباشه

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
آره ولی به شرط این که ریمل از مژه ها چکه نکنه رژ رنگش ملایم باشه ضدآفتاب اگه رنگی میزنی زیاد سفید یا ...

ضدافتابای رنگی حس میکنم هشمون خیلی سفیدن البته الان لافارر خریدم بهتر بود ولی بازم خیلی سفیده

از هر چیزی کمش 

پر رنگ و جیغم نباشه 

مقدار کمی از یه کرم‌پودر سبکه رنگ پوستت یا ضد آفتاب سبک 

ابروهای مرتب و با یکم ژل ابرو 

تینت یا بالم لب 

رژگونه خیلی کم و ملیح در حدی که وقتی زدی مثل حالت سرخی طبیعی گونه و لپ باشه 

با ریمل خیلی کم در حدی که فقط چشمت از بی روحی در بیاد 

اگرم خواستی خط چشم بکشی خیلی نازک باشه

مرسی عزیزم 🙏⚘️❤️ رژ گونه ندارم بلد نیستم بخرم 🥲

خواهش میکنم 

برو لوازم آرایشی و بهداشتی فروشی و متناسب با رنگ پوستت رژگونه بگیر 

مثلا اگر خیلی سفیدی صورتی روشن خوبه 

اگر گندمی تیره هستی نارنجی صورتی با پیگمنت کم خوبه 

ضدافتابای رنگی حس میکنم هشمون خیلی سفیدن البته الان لافارر خریدم بهتر بود ولی بازم خیلی سفیده

اره به هر حال داخلشون سفید کننده دارن ولی میتونی زیرش بی رنگ بزنی و از این ضد افتاب رنگی خیلی کم روش بزنی در حدی که فقط یک صورتت رو بپوشونه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹