سلام
مامانم و داداشم یه فست فودی دارن .
چند وقته راهش انداختن
من کنکوریم و با خواهر دبستانیم میمونیم خونه
خواهرم به شدت آدم لوس رومخ و نرنریه که دم به دقیقه یه چیز گیر میده و یه چیز میخواد که اگر بهش ندی یا تهیه اش نکنی ازش کتک میخوری.
مثلا من باید درس بخونم ولی امروز از یازده صبح تا ساعت سه گیر بودم اول با مامانم وسایل فست فودی رو آماده کردیم و اونا رفتن مغازه و بعد به من دستور دادن که ناهار بپز
یکم که فارغ شدم از ساعت پنج شروع شد که چای درست کن بفرست برامون . کلم و گوجه کم آوردیم بفرست برامون. بندری کم آوردیم درست کن بفرست و من به شدت خسته شدم تا ساعت ده این روال ادامه داشت به غیر اذیت های خواهرم
این بین وقتی من داشتم بندری درست میکردم دستم ادویه و زردچوبه ای بود و مامانم زنگ زد من جواب دادم و در این بین قاب موبایلم که سفید بود لک زردچوبه گرفت و من به شدت اعصابم خورد شد چون پنج روز هم نمیشه که خریدمش با وایتکس و جوش شیرین سعی کردم تمیزش کنم که این وسط یکم وایتکس به ظرف شویی گرفته بود و لباسم کثیف شد و لک گرفت
حالا مامانم اومده سر این مورد جوری دعوام میکنه که انگار از عمد انجام دادم وقتی میگم عمدی نبود میگه چرا زبون درازی میکنی یا بهش میگم وایتکس کم استفاده کردم میگه دروغ میگی و چندتا تهمت دیگه
واقعا خستم بگید چکار کنم؟ من باید درس بخونم ولی این بین همش دارم کارای اینا رو انجام میدم