2777
2789
عنوان

کلاه نی نی

242 بازدید | 32 پست

سلاام مامانا تو این فصل شنا تو خونه کلاه نخی سر بچه هاتون میکنین ؟یا سرشون لخته ؟البته منظورم زیر ۶ ماه هست 

و بگین چه مدل کلاهی برا توخونه بهتره

اخه من هر کلاهی سرش میذارم یا گشادشه یا تنگ یا میاد تو چشمش یا از سرش جدا میشه 

خسته شدم 

موهاشم همش به کلاه میچسبه اخه درحال ریزشه و گاهی میخوره😐

یه سوال دیگه هم دارم قاشق چی بخرم براش میخوام غذا کمکی شروع کنم انشالله

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

اگه خونت سرده استفاده کن وگرنه نه از این‌کلاه نازک نخیا هست از اونا بزا براش

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه خونت سرده استفاده کن وگرنه نه از این‌کلاه نازک نخیا هست از اونا بزا براش

از این بند خورها؟چند تا سایزش داشتم ولی همش یا تنگه یا تو چشمشه

هنوز زوده غذا بدی گوارشش اسیب میبینه

بخاطر رفلاکس دکترش گفت بدم هرچند امروز بی علت تب کرده برا همین هنوز ندادم ببینم چی میشه

از این بند خورها؟چند تا سایزش داشتم ولی همش یا تنگه یا تو چشمشه

بنظرم بازم همونا خوبه

پسرم عشقم زندگیم نمیدونی چقد از بودنت درکنارم خوشحالم همیشه باش   تیکرتولد ۲سالگی پسرمه  
بخاطر رفلاکس دکترش گفت بدم هرچند امروز بی علت تب کرده برا همین هنوز ندادم ببینم چی میشه

اها

من اوایل واسه پسرم کلاه میذاشتم همش عرق میکرد و دائم بینیش کیپ میشد حالت سرماخوردگی داشت ولی از وقتی کلاه نذاشتم خوب شد

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
دخترمنم ۴ماهس منکه نمیزارم چون یکم موداره خونمونم زیادسردنیست چون کلاه بزارم عرق میکنه موهاش

چه خوب ما در حدی گرم نیست که عرق کنه ولی خیلی دردسره 

پسرم فصل بهار بدنیا اومد خیلی راحت بودم ...

من اوایل واسه پسرم کلاه میذاشتم همش عرق میکرد و دائم بینیش کیپ میشد حالت سرماخوردگی داشت ولی از وقتی ...

دقیقا دختر منم همش همینجوره انگار دماغش کیمه گاهی دوتا کلاه میزارم میگم نکنه سردش میشه

دخترمنم رفلاکس داره وببلاک ای ارمیدم دکتربمنم گف کمکی روشروع کنم دو روزفرنی دادم عذرمیخوام تومدفوعش دونه های برنج بوداصلاتجزیه نشده بود چون انزیم های لازموندارن هنوزمنم دلم به رحم امدندادم