2777
2789
عنوان

کلاه نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 32 پست
من اوایل واسه پسرم کلاه میذاشتم همش عرق میکرد و دائم بینیش کیپ میشد حالت سرماخوردگی داشت ولی از وقتی ...

چه پروفایلت با نمکه 

چند ماهش بود که دیگه کلاه نذاشتی

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
دخترمنم رفلاکس داره وببلاک ای ارمیدم دکتربمنم گف کمکی روشروع کنم دو روزفرنی دادم عذرمیخوام تومدفوعش ...

ببلاک چطوره؟تحمل میکنه؟وزنش خوبه؟دارو چی میدی؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا دختر منم همش همینجوره انگار دماغش کیمه گاهی دوتا کلاه میزارم میگم نکنه سردش میشه

کلاه و حذف کن خوب میشه

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

[QUOTE=52503076]چه پروفایلت با نمکه  چند ماهش بود که دیگه

مرسی گلم.فک کنم 3.4 ماه.همش میبردم 

دکتر قطره میدادن ولی خوب نمیشد.تا اینکه فهمیدم از کلاه

من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩

باشه گلم شوهرم هم بشدت مخالف کلاه هست اون جورابم مدام درمیاره ولی پای دخترم همیشه یخه در حد یخ صفر درجه من جوراب پاش میکنم ...

عالیه یه قطره هم برنمیگردونه.اوایل رانیتیدین میدادم الان دیگه یه ماهه نمیدم 

وای خدا خوشحالم کردی یعنی با رانی تیدین خوب شد؟چون من دکتر رانی تیدین داده شنیدم خوب نیست ...هر ۸ ساعت نوشته بود دیدم اسهال شد هر ۱۲ ساعت بهش میدم