2777
2789

بعد دعوا چند روزه باهام قهره نزدیکم نمیاد حرف نمیزنه نمیزاره بیرون برم حتی برای خرید ولی خودش هنوز نیومده خونه هر شب تا 12 یک شب میره پیش دوستاش حرف بزنم توهین میکنه میگه ب تو چ تو ماجرای من دخالت نکن ب منم اجازه نمیده جایی برم چیکارش کنم هر شب من گریه میکنم تو خونه اون با دوستاش بیرونه دارم دق میکنم خیر نبینه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙

خانواده ت  نزدیکن؟ همیشه همین بساطه؟ 

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانواده ت نزدیکن؟ همیشه همین بساطه؟

نه همیشه نیست چند باری قبلا میرفت من غر میزدم ک هر شب نرو خودم آزادی داشتم از دعوای اون هفته اینجوری شده هرچی هم میگم بدتر میکنه

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
خیلی ببخشید شاید راهکار خوبی نباشهاما من نمیتونم تحمل کنم کسی به زور تو خونه حبسم کنه و قطعا میرم بی ...

فعلا منتظرم آروم بشه آشتی کنیم چون بدتر لج میکنه ده سال زندگی اینجور نشده بود. الان یک هفتس 

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
دخترم هر چه زودتر مشکلتو با بزرگتراهاتون در میون بزار تا حادتر نشده. مگه زندانی هستی که اینجوری زندگ ...

میدونن میگن چند روز صبر کن

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
شما هنوز درگیر این جریانی عجب ..وقتی انقدر شما رو آزار مبده رهاش کنید

اره دارم میمیرم امشب بعد گفتم نرو گفت ب تو چ گفتم حداقل بگو کجا میری میگه میرم بی ناموسی ولی بعدش گفت پیش دوستت میرم عیادت تصادف کرده

دنیام پسرم❤ آرسام💙 💙💙💙
فعلا منتظرم آروم بشه آشتی کنیم چون بدتر لج میکنه ده سال زندگی اینجور نشده بود. الان یک هفتس

عزیزم منتظر باش و صبر کن،اما بعدش دنبال راه حل اساسی برای حل کردن مشکلت باش