2777
2789
عنوان

حق با منه

126 بازدید | 8 پست

من پسرم ۲۵ سالمه رفتیم خواستگاری دختر رفیق دیرینه پدرم که ۲۳ سالشه و داره طرحشو تو ازمایشگاه میگذرونه......

اونا ساکن سارین و ما هم اصالتا ساروی هستیم ولی خب ۲۶ ساله پدر و مادرم تهران زندگی میکنن و منم خب خونه شخصی اینده همسرم تهرانه و ماشینم دارم و کارم میکنم و ماهی یک بارم میایم ساری تا مامان و بابام خانوادشونو ببینن و ارتباطات فامیلی حفظ بشه....

یک بار که رفتیم خونشونوقرار دومم که اونا اومدن خونمون و قرار سومم با خانواده ها رفتیم پارک تا من و خانم صحبت داشته باشیم...

خب حالا که ما برگشتیم و از ۱۲ ام دیگه همو ندیدیم 

ولی همیشه شروع کننده پیام خودمم ...منم که زنگ میزنم منم که اولش پیام میدم ...

انگاری پیام ندم اصلا پیام نمیده

دلم میخواد اونم پیام بده شروع کنه پیامو حالا من منتظر باشم که پیام اینا بده یا همش من شروع کننده باشم؟؟؟ 

والا تو این سه تا قرار انگاری همه چیییی عالییییی پیش رفت و بهتر ازون نمیشدینی//

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه دوست نیستید

خانوم هم تو رفتار تمایلش به ادامه رابطه رو نشون داده ولی با توجه به فرم رابطه که تقریبا سنتی هست و خانواده‌ها در جریانن ایشون رعایت احتیاط میکنه

اگه با هم اوکی بودید یه گام رابطه رو جلو ببرید و ایشون رو با خانواده دعوت کنید منزل پدری تو تهران

یا یه خواستگاری رسمی بذارید

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.

بزار خواهرانه بهت بگم

هر مشکل سوئ تفاهم یامسئله ای تو ذهنت میاد رک ازش بپرس و از اونم بخواه همینجوری باشه اگر نتونید حرف دلتونو بهم دیگ بزنید زمینه خیانت فراهم میشه مثل دوتا دوست باشید زن سالار و مرد سالار نباشید

آخه دوست نیستیدخانوم هم تو رفتار تمایلش به ادامه رابطه رو نشون داده ولی با توجه به فرم رابطه که تقری ...

ما مهمونشون کردیم تو خود ساری

اخه تو ساری هم خونه داریم گفتیم اونجا بیان و با شیرینی اومدن

ما مهمونشون کردیم تو خود ساریاخه تو ساری هم خونه داریم گفتیم اونجا بیان و با شیرینی اومدن

اینجور که پیداس هر دو طرف پسند کردید هم رو

شما مردی برادرم، باید اوایلش بیشتر تلاش کنی

البته که خانومم بعد اینکه یکم ماجرا جلوتر رفت ازش انتظار بیشتری میره ولی فعلا زوده

من با همسرم دوست بودم چند سال، وقتی اومد خواستگاری و رسمی شد حتی از خودش یکم خجالت میکشیدم و نمیدونستم باید تو نقش جدید چطور رفتار کنم

ایشون که یه دختر خیلی کم سن ۲۳ ساله‌س

جا نزن برادر، بجنگ اگه دوستش داری و حس میکنی دوستت داره

بعد چند ماه اگه تغییر نکرد بهش بگو حس خوبی از اینکه رابطه یه طرفه س نمیگیری  

🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمی‌شوی، حتی به گریه‌های عمیق 🖤🖤🖤🖤                     من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
اینجور که پیداس هر دو طرف پسند کردید هم روشما مردی برادرم، باید اوایلش بیشتر تلاش کنیالبته که خانومم ...

مرسی درسته باید یکی دو ماه یک طرفه براش بجنگم بعدش انتظار داشته باشم اونم حالمو بپرسه