2777
2789

نبودیم و ندیدیم متاسفانه😂

پول دربیارین برا پشتتون دیوار بخرید..ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن..من ایرانیم🇮🇷امیدوارم با پاسخ ندادن ب ریپ هات خودت متوجه ی گوهی ک خوردی بشی🙏🏿

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا بحث تاپیکم امضا نبود

دوما دقیق منظورتو نفهمیدم

تاپیکمو نی نی یار قفل گرد

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

تو اون تاپیک قفل شد گفتی این چیزا باعث خیانت میشه آیا قبل اینکه این برنامه ها بیاد خیانت نبود ؟پس چرا قبل اینا انقد خیانت زیاد بود ملت خودشون این چیزا رو دوست دارن روز اول پخش این برنامه اگه میلیونی ویو نمیگرفت اصلا پخش نمیشد الانم مطمئن باش انقد ک محبوب شده یه سری ها هم شروع به ساخت نوع متفاوتش میکنن عین بلایندیت که اومد اول وینی ساخت بعد بقیه 

تو اون تاپیک قفل شد گفتی این چیزا باعث خیانت میشه آیا قبل اینکه این برنامه ها بیاد خیانت نبود ؟پس چر ...

من نگفتم باعث خیانت میشه گفتم دهه ۹۰و ۱۴۰۰ میبینن با این کوفتا بزرگ میشن روی ناخداگاهشون تاثیر میزاره و براشون عادی میشه بعدا اگر جامعه ین ویز اشتباه رو بپذیره ما هم باید بپذیرریم بعضی ها توی تایپیک با حکومت مشگل داشتن به این خاطر میگفتن خوبه😐 و بحث گرونی رو پیش میکشیدن اصلا 

را باید یه برنامه ای ساخته بشه که توی اون برنامه رابطه ای شکل بگیره که جز خصوصی ترین اجزای زندگی انسانه که احتمالا کل آیندشو شکل میده؟؟؟؟؟ من از کسی نمیخوام اعتقاداتشو تغییر بده ولی از تو میخوام یکم فکر کنی و وجدانتو بزاری وسط 

من نگفتم باعث خیانت میشه گفتم دهه ۹۰و ۱۴۰۰ میبینن با این کوفتا بزرگ میشن روی ناخداگاهشون تاثیر میزار ...

خب من فکر کردم و وجدان مو گذاشتم وسط و بعد هم با خود اندیشیدم 😐🤣که چرا چنین برنامه ای باید ساخته میشد و انقد توی ایران محبوب می‌شد ؟به این نتیجه رسیدم ک برنامه بی محتوایی هستم خودمم کفتم تو اون تاپیک اما چرا چنین برنامه بی محتوایی رو هشتاد نود درصد جوان های ما نوجوان های ما میبینن چند تا دلیل داره ۱_جذابه براشون این سبک زندگی یا لباس یا برنامه کلا ۲_انقد فرهنگ ما غلطه و تربیت غلطه که آدما گشنه و هول تربیت شدن ۳_انقد محدود شدن که با یه خورده آزادی و وجود چنین برنامه هایی روح شون ارضا میشه ۴_سرگرمی ندارن اینجا خارج نیست که جوون هاشون موقع تعطیلات می‌رن سفر خارج یا اینجا امکانات نیست برای جوون ها ک نه تلویزیون برنامه خوبی میسازه نه ملت پول دارن برن تفریح …دلایلش ایناست دیگه پس چیه دلایلش

خب من فکر کردم و وجدان مو گذاشتم وسط و بعد هم با خود اندیشیدم 😐🤣که چرا چنین برنامه ای باید ساخته م ...

پس خودتم بهاش مخالفی 

واسه گذینه یکت:این سبک زندگی برای هر کسی جذابه و دوست داره انقدر آزاد باشه ولی انسان نباید یه سری چارچوب داشته باشه جواب ۲: بله فرهنگ غلطه ولی باید بزاریم بدتر از این بشه؟؟ ما نباید بزاریم بچه ها با اینا تربیت بشن که اونام هول نشن جواب ۳:به خدا میگن محدود تو خیابونارو دیدی؟؟ اگر مردم مثلا ژاپن فقط موهاشوت بیرونه اینجا انواع اقسام مودو میزنن با لباسای تنگ و بالاناف الان هرکی تو هر شهری باشه میتونه راحت بره پارتی شاید به ظاهر بگن یه سری قوانین هست ولی کسی اجرا نمیکنه در این زمینه جواب ۴: من آدم منطقی هستم و اینو قبول دارم ولی اینم زیاد ربطی نداره چون اینجا برنامه تلویزیونی خوبی نیست میتونن فیمای هر مشوریو دوست دارن ببینن یا هر ورزشیو دوست دارن انجام بدن ‌ایران توی ورزش جز فوتبالش درستش بازه

پس خودتم بهاش مخالفی واسه گذینه یکت:این سبک زندگی برای هر کسی جذابه و دوست داره انقدر آزاد باشه ولی ...

نمی‌دونم اقا من دوست دارم‌نگاه می‌کنم کسایی هم که دوست دارن نگاه میکنن دوست ندارن نگاه نمیکنن 

الان فضای مجازی از وقتی اومده همخ چیز راحت در اختیار آدما قرار داره میتونن انتخاب کنن بدترین چیزا رو ببین اصلا برن فیلم مثبت هجده ببینن یا جور دیگه ای ازش استفاده کنن آدم بزرگا که اینه داستانشون برای بچه ها هم باید والدین کنترل کنن