2777
2789
عنوان

بچه ها الان به یه دعا نویس زنگ دم😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2527 بازدید | 79 پست
شمارشون رو ندارین ؟

نه قضیه مال ۱۵ سال پیشه. ولی توی شاهین شهر معروف بود. هر موقع میرفتی خونش بالای ۳۰ نفر نشسته بودن توی یه اتاق به هرکی دلش می‌خواست جواب میداد اصلا هیشکی حرف نمیزد خودش میگفت دقیقا مشکلت را و واسه چه کاری اومدی. وحشتناک بود

مطمئنم خدایی که من رو خاص کرد با این بیماری ، توان خاصی هم بهم داده که از پسش بربیام 🎗🎗🎗 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی انتخابتونو کردین چرا به دعانویس زنگ میزنید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

چی وجود داره؟ دعا نویس ؟ دعانویس که یا الکی میگن یا واقعئ باشه با جن در ارتباطن خدا خودش گفته که این ...

اینا رو میدونم یسریا میگن خرافاته ولی خرافات نیست هستن 

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

گلم پسره ۲۴ سالشه منم ۲۲

❤️

اول جوونیتونه گلم 

خوشبخت بشید

اگر ایران بجز ویرانسرا نیست/من این ویرانسرا را دوست دارم.اگر تاریخ ما افسانه رنگ است/من این افسانه‌ها را دوست دارم.نوای نای ما گر جانگداز است/من این نای و نوا را دوست دارم.اگر آب و هوایش دلنشین نیست/من این آب و هوا را دوست دارم.به شوق خار صحراهای خشکش/من این فرسوده پا را دوست دارم‌من این دلکش زمین را خواهم از جان/ من این روشن سما را دوست دارم.اگر بر من ز ایرانی رود زور/من این زور آزما را دوست دارم.اگر آلوده دامانید، اگر پاک/من، ای مردم، شما را دوست دارم
شما کسیو میشناسی که کارش خوب باشه ؟

اره

ناشناس من🫀🦋 https://daigo.ir/secret/4766024875    آدونتاس کلمه ایرلندیِ و به معنای احساس بی قراری و ناامنی به خاطر آدم‌ها و مکان‌های غریبه و ناآشنا🙂❤️‍🩹.

هیچکس قبل از ازدواج قوی نیست اگر آمادگی زندگی متاهلی رو داری شروعش کن چون زندگی متاهلی مسئولیت داره شوهر خانواده شوهر مهمونی دادن به همه اینا فکر کن بعد ازدواج کن چ به حرف دعانویس هم‌گوش نده 

💚🌱

عزیزم همه‌ی زندگی های متاهلی بالا پایین زیاد داره و آدم باید قوی باشع چیز تازه و عجیبی نیست

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....