2777
2789
عنوان

گوگولی😍😂

156 بازدید | 24 پست

تازه یادم افتاد یه دوسه سال پیش با یکی از دوستام ک تازه نامزد کرده بود و همسرش رفتیم خرید

بعد تو سوپری یه پسره بود 9 10 سالش بود فوقش

فوق‌العاده هم خوشگل و خوشتیپ بود اونحا کار میکرد

بعد من ب شوخی گفتم من پول ندارم میشه یکم پفک هندیاتونو بدین من؟

قوربونش برم رفت کیسه اورد میخواست بکنه داخلش😭😍 

بعدشم گفتم شوخی کردم گفت نه بابا منم حقوق میگیرم از حقوقم کم میشه اشکال نداره بخور نوش جونت 

ینی عشق کردم که انقد جنتلمن بود و دلش بزرگ بود

بعد کلی خرید کردیم تهش ک میخواستیم حساب کنیم بع صاحب کارش گفت پول نگیر ازشون بجاش حقوق من باشه

امیدوارم هرجا هست تنش سالم باشه و دلش شاد😘🌸❤️

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

من شیفته ی این فهم ودرک و دل بزرگش تو اون سن شدم

دقیقااا

بهش گفتم نمیشه کود بریزم پات زود بزرگ شی بیای منو بگیری؟

خجالت کشید بچم گفت شما رو سر من جا داری🥲ینی ضعف کردم براش

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

الهی :)

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

دقیقااابهش گفتم نمیشه کود بریزم پات زود بزرگ شی بیای منو بگیری؟خجالت کشید بچم گفت شما رو سر من جا دا ...

وای چ باحال گفتی😂😂😂

اخییییییییی دل منم رفت براش😂 از الان دارم به زن آیند ش غبطه میخورم

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست