2777
2789
عنوان

گوگولی😍😂

| مشاهده متن کامل بحث + 156 بازدید | 24 پست
وای چ باحال گفتی😂😂😂اخییییییییی دل منم رفت براش😂 از الان دارم به زن آیند ش غبطه میخورم

دقیقااااا😍😂 ینی انقد عزیز بود دلم میخواست بگیرم فشارش بدم 

خیلی زن خوشبختی میشه 😍

خدایا لطفا سلامتیمو برگردون...به من ، به همه.. مراقب خونوادم باش❤️

وای چ باحال گفتی😂😂😂اخییییییییی دل منم رفت براش😂 از الان دارم به زن آیند ش غبطه میخورم

زن اینجور آدم ها خیلی حرص میخورن.چون نسبت به بقیه بخشنده هستن😂

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقااااا😍😂 ینی انقد عزیز بود دلم میخواست بگیرم فشارش بدم خیلی زن خوشبختی میشه 😍

همش بخاطر تربیت درست پدر مادرشه دستشون درد نکنه ایشاللا هرجا هس تنش سلامت باشههههه 

فک کنم میشه هنوزم به دهه نودیا امیدوار بود😂🥺

بدبختي اینجاست که خوشبختي اونجاست    

همش بخاطر تربیت درست پدر مادرشه دستشون درد نکنه ایشاللا هرجا هس تنش سلامت باشههههه فک کنم میشه هنوزم ...

واقعا خدا خیرشون بده با این بچه تربیت کردنشون

واقعا کاش میشد من فریز میشدم اونم کود میریختم پاش زود بزرگ میشد

خیلی تو دلم بود🤣😂 پدوفیل شدم رفت

چرا حرص بخوورن؟

فک کن شوهرت همش برا بقیه خرج کنه و دست و دلباز باشه.

حرص نمیخوری که شوهرم پول جمع کن نیست همه رو میبخشه به این و اون؟

سنم کمه.فشار زندگی موهام رو سفید کرد بزرگوار.

واقعا خدا خیرشون بده با این بچه تربیت کردنشونواقعا کاش میشد من فریز میشدم اونم کود میریختم پاش زود ب ...

خواهر بهت حق میدم اینطور ک تو گفتی منم کراش زدم . این بچه روحش ۲۰ ۳۰ سال از ما جلوتر بود😂😂😂😂

فک کن شوهرت همش برا بقیه خرج کنه و دست و دلباز باشه.حرص نمیخوری که شوهرم پول جمع کن نیست همه رو میبخ ...

اگ زیاده روی کنه  آره ناراحت میشم . ولی اگ واقعا اهل بخشش و کمک بجا باشه نه اتفاقا خوشحالم میشم خودم اهل بخشش و کمکم

خواهر بهت حق میدم اینطور ک تو گفتی منم کراش زدم . این بچه روحش ۲۰ ۳۰ سال از ما جلوتر بود😂😂😂😂

دقیقاااا والا😂😂