2777
2789
عنوان

خواستگار پولدار عشق بی پول

192 بازدید | 12 پست

من یه نفرو دوست دارم اونم منو خیلی دوست داره خیلی احترام میزاره همه جوره خوبه سنش هم ۲۲ هست خانوادش هم شهرستان هستند ما تهرانیم اونا بجنورد،الان سربازی رفته یکسال دیگ مونده ک قول داد بد سربازی بیاد خواستگاری هیچی هم نداره ن خونه ن ماشین ن کار ولی خوب کاری هست ، میگه سربازی تموم کردم ماشین می‌خره پدرم و برای خواستگاری یه مقدار پول دارم بیام جلو ، بد گفتم پدرم راضی نمیشه خانوادت شهرستان هستند بد گفت خانوادم میارم تهران زندگی کنند خانوادش هم گفت قبول کردن ، خودش هم گفت با من سختی داره،  از این ور هم خواستگار خوب برام اومده فامیله همه چی داره خونه داره ماشین دوتا داره اخلاقی هم خانواده خوبی هستن ، واقعا موندم چیکار کنم از این وجدانم قبول نمیکنه ول کنم از این ورم امیدی ندارم آخه اون تا کی میخواد درست کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یکسال دیگه رو کی میخواد تضمین کنه ...

نقد و ول نکن بچسب به نسیه.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

عاشق نیستی چون اگر بودی حتی قیاس نمیکردی موقعیتاشونو

اما به نظر خودم عاقلانه ازدواج کن 

عشق نه شکمتو سیر میکنه نه تو پر قو غمخواریت

مشکل که زیاد شه آدم خانوادشو نمیشناسه چه برسه ب عشق

دنیا به زن های مقاوم نیاز دارد! زن هایی که بی توجه به محیط پیرامونشان، مشتاق، سرزنده و پرانرژی هستند؛ زن هایی که از گفتن حقیقت یا بیان اعتقاداتشان نمیترسند، سرشار از استعداد، عاطفه و مهربانی هستند. خودشان را با مردها مقایسه نمیکنند یا با سایر زنها نمیجنگند، بلکه همهی انسان ها را همانطور که هستند، میبینند و همواره در جست و جوی زندگی بهتر و عشق پایدار هستند.

بخاطر عشق خاستگارتو ول نکنیااااااا بعد ده سال ب خودت بیایی بیینی پسره گذاشته رفته ت موندی و ای کاش ای کاش.پسرا حرفشون و باد هواس ی روز عاشقن ی روز فارق خوشبختی و از خودت نگیر از من ب تو نصیحت

2790
2778
2791
2779
2792