emmanuell مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 1496 عنوان فروشنده نمیفهمه ینی😐😬🥵 284 بازدید | 10 پست ۱۱ روزه از دیجی کالا چند تا وسیله سفارش دادم برای ۲۰ فروردین برسه به دستم....الان هیچ تفاوتی نکرده زده تامین توسط فروشنده......😑😑🥲چیکار کنم؟ 1404/01/15 | 14:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mohaddese222 عضویت: 1401/09/11 تعداد پست: 3763 وای پیگیری کن خب هر حرفی توی تاپیک استارتر زدم یعنی نظر منه و به هیچکس ربطی نداره اگرم که اینو متوجه نمیشن و کلا مشکل دارین توی فهمیدن ریپ بزنین تا توجیه تون کنم عزیزانم ولیییی از همنظرها به خوبی استقبال میشه🤣
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21562 ارسال کننده فروشندست،دیجی نیست. هم گرونتره پستش هم بی نظمن حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
khalejoon عضویت: 1399/12/07 تعداد پست: 13243 این مشکل منم هستتتتتتتتتتاز یک فروشنده دیگه 🙏🏻لطفاً برای شادی و آرامش روح همهٔ اموات و پدر عزیزم، هر ذکری رو که دوست داشتید، قرائت کنید...😭💔😞 #←🌸💚بِسْمِ اللّٰهِ الرَّحــْــمٰنِ الرَّحِیــْـمِ💚 {وَ ذَالنـُّونِ إِذْ ذَهَبَ مُغَاضِبًا فَظَنَّ أَنْ لَنْ نَقـْدِرَ عَلَیْهِ فَنَادَیٰ فِی الظُّلُمَاتِ أَنْ لَا إِلـَٰهَ إِلَّا أَنــْـتَ سُبــْـحَانَکَ إِنِّي کُنْتُ مِنَ الظَّالِمِیْنَ (۸۷) فَاسْتَجَبــْــنَا لَهُ وَ نَجَّیــْــنَاهُ مِنَ الْغَمِّ وَ کَذَٰلِکَ نُنـْجِی الْمُؤْمِنــِــیْنَ (۸۸)}💚🌸
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 منم ۲۷ اسفند چیزی سفارش دادم هنوز زده تائید فرشنده😐 همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
emmanuell مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 1496 ارسال کننده فروشندست،دیجی نیست. هم گرونتره پستش هم بی نظمن نه زده تامین توسط فروشنده نوشته مرحله بعد آماده سازی سفارش ....من از دیجی کالا سفارش دادم فروشنده نه و پول پست اضافی ندادم
emmanuell مدیر استارتر عضویت: 1401/12/07 تعداد پست: 1496 منم ۲۷ اسفند چیزی سفارش دادم هنوز زده تائید فرشنده😐 وااااا😑
تعلیقی_بدبخت عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 7486 وااااا😑 بخدا😂😂😂شانس نداریم خواهر همون رستاکوچولوام 🙂اینجام تا واقعیت هارو بگم ،اسم کاربریم هم واسه همینه 🤪
زامبی۱۲۳۴۵۶۷۸۹ عضویت: 1397/09/07 تعداد پست: 21562 نه زده تامین توسط فروشنده نوشته مرحله بعد آماده سازی سفارش ....من از دیجی کالا سفارش دادم فروشنده نه ... خب موردی نیست.منتظر باش. مراحلش همینه حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎