2777
2789

من قبلاً شیرخشک امتحان کردم خوب بوده 

الان خواستم بگیرم دیروز اخبار گفت کمیاب شده فکر نکنم آزاد گیر بیارم

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عرق یونجه

دختر وپسر داییم خوردن توپرشدن

وبرگشتم نداره

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

من قبلاً شیرخشک امتحان کردم خوب بوده الان خواستم بگیرم دیروز اخبار گفت کمیاب شده فکر نکنم آزاد گیر ب ...

چه مارکی چجور مصرف کردین؟ 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند
برای نوزادا گیر نمیاد خواهر

اره دیدم کمیاب شده 

البته من قبلاً شیر خشک نیدو می‌خریدم 

الان بالای یه تومن شده نمیصرفه اصلا

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .
چه مارکی چجور مصرف کردین؟

نیدو مصرف میکردم 

روزی سه بار هر بار دو تا قاشق میریختم تو آب جوش می‌خوردم 

خیلی خوشمزه است 😍

الان خیلی گرون شده 

همون ژله ناشتا عالیه

این امتحان نکردم 

سیب پخته هم خوب بود ولی بعد چند وقت دیگه قابل خوردن نیست 

فقط صورتشون پر شد یا کلا چاق کنندس؟ چجور مصرف کردن

درحد زیاد چاق نمیکنه درحد نرمال

رون چاق میکنه و صورت  جاها دیگ چاق نمیشن

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

خودمم قبلا میخوردم

خوبه