2777
2789
عنوان

از چه بازیگری خیلیی بدتون میاد

| مشاهده متن کامل بحث + 674 بازدید | 51 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از الهه حصاری و پردیس پور عابدینی خوشم نمیاد بقیه رو دوست دارم

آره منم این دوتا رو میبینم یجوری میشم خیلی پیک می میزنن پردیس احمدیه هم بدم میاد 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

بازگرای طنز فقط دوست دارم ب۳یه رو بازیگر نمی دونم اصلا رضاعطاران و تنابنده رودبه خاطر بازی خوب و استعدادشون خیلی دویست دارم ، ریما رامین فر و مریم امبر جلالی رو هم دوست دارم ، بقیه رو خوشم نمی اد انقدر بازی بلد نیستن که فیلم ها اصلا با حًضورشون قشنگ نیست هنر پبشه ها دهه ۴۰ تا ۶۰ عالین همشون دوست دارم ریز تا درشتشون رو واقعا هنرمند بودن 

از بهرام افشاری خوشم میاد خیلی خاکی و مهربونه با اینکه هیچوقت ندیدمش اما این خاکی بودنش کاملا مشخصه ...

منم دقیقا حس میکنم مث خودمون سختی کشیده است اصلا خیلی باهاش حال میکنم خیلی دوستش دارم امیدوارخ به هرچی میخواد برسه 

سواد ندارم انگشت میزنم 👈🏻

ازون افغانیه چیه اسمشم حتی نمیدونم زن نوید محمدزاده 

اهداف ۱۴۰۴ =خودسازی و شاد بودن  و اصلاح وزن ۱۴۰۴/۱/۱شروع رژیم وزن فعلی: ۷۸ وزن هدف :۶۸ 😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱