2777
2789

بچه ها وسواس فکری دارم نسبت به حرف های دیگران . مثلا میگم فلانی در جواب اون سوال یا حرف چی کفت باید برم دوباره از طرف بپرسم . البته این یک نمونش هست.خیلی مسخرس وسواس هام اما به شدت اذیتم میکنه. تحت نظر دکتر هستم قرص میخورم اما چون قطع کردم تشدید شده الان دوباره دارم میخورم .

همش به حرف ها توجه میکنم میگم خواهرم در جواب سوالی که خالم از من پرسید چی گفت با اینکه حضور داشتم هی انگار دوباره باید از طرف بپرسم  نشخوار فکری دارم یا میگم مامانم چرا درمورد اون خواستگارم که کارگردانه اینجوری منفی کفت انقدر ازش میپرسم دیوونش میکنم .  دارم روانی میشم به حرف ها حساس هستم همش از طرف باید بپرسم اون سری چی کفتی یا منظورت چی بوده اینا. هرکدوم از سوالم هم برطرف میشه سوال های بعدی میااااااد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درمانش تا حد زیادی با داروعه من یکسال مصرف کردم ولی واقعا خوب شدم،یعنی تازه دارم زندگی میکنم

من نزدیک ۸ ماه هسن دارو میخورم عاااالی بودم روحیم هم عالی تر شده بود . بعد اسفند ماه به مدت سه هفته قطع کردم. انقدر حالم عالی شده بود قرصام هم سر اثاث کشی گم شد بی اهمیت شدم بهش .وای حالم به شدت بد شد .دقیقا ده برابر شد  رفتم دکتر دوباره شروع کردم ولی میگم یک ماهه دارم میخورم چرا دوباره مثل قبل نمیشم ؟

من نزدیک ۸ ماه هسن دارو میخورم عاااالی بودم روحیم هم عالی تر شده بود . بعد اسفند ماه به مدت سه هفته ...

چون طول میکشه غلظت داروها دوباره مثل قبل بشه باید باز ی مدت بخوری که بدنت عادت کنه،چیا داده بهت؟من ولبان،آلونتا و توپیرامات

چون طول میکشه غلظت داروها دوباره مثل قبل بشه باید باز ی مدت بخوری که بدنت عادت کنه،چیا داده بهت؟من و ...

میشه بگی این سوال هایی که از اطرافیانم همش پیش میاد برم ازشون بپرسم جواب بدن یا نه بیخیالشون شم . چون مثل خوره میاد تو ذهنم . اطرافیانم مثل خواهرم که به شدت مهربونه وسواس پیدا کردم به حرفاشون هی باید بپرسم چی گفتی چی نگفتی منظور چی بود اینا . نپرسم استرس شدیددددددد میگیرم بپرسم سوال های جدید پیش میاددد ذهنم میگه برو بپرس. بخدا خسته شدم

میشه بگی این سوال هایی که از اطرافیانم همش پیش میاد برم ازشون بپرسم جواب بدن یا نه بیخیالشون شم . چو ...

وای اره منم همینجوری بودم اصلا جرات نمیکردم جایی‌برم یا مهمون دعوت کنم

به نظرم دایم به این فکر کن که مسایل خیلی کم اهمیته و ادما همه مشغول زندگی خودشونن

فکرتو مشغول داشته هات کن و دایم خداروشکر کن مثلا واسه یخچال خونت که میری ازش اب میگیری میوه میگیری

واسه گوشی دستت واسه آب گرم تو حموم،همش دنبال داشته هات باش که فکرت بیکار نمونه 

قبول کن که لازم نیست همه‌چیز رو دقیق بدونی.

وقتی فکرات زیاد می‌شه، حواست رو پرت کن (با موسیقی، پیاده‌روی یا نوشتن).

تمرین کن که از بقیه نپرسی حتی اگه ذهنت گیر بده.

با تمرین، می‌تونی کنترلش کنی!

تلگرام کانال طالع بینی Talebini_KT@