غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 عنوان برم دندون پزشکی بگمکل دندونامو بکش 144 بازدید | 12 پست همش درد میکنه کاش همشو بکشم حتی یه دندونم نمیخوام امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم 1404/01/15 | 12:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
blxxmixtix عضویت: 1401/01/08 تعداد پست: 8449 به جاش برو دندونپزشکی ببینی مشکل کجاست کاربری مال ۲ نفره🦥
غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 به جاش برو دندونپزشکی ببینی مشکل کجاست کلا همشون درد دارن پول ندارم درست کنم فقط باید بکشم امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 تمام دندان ها؟شاید بیماری تری ژمینال داری نمیدونم ولی کل فک بالا وپایین درد میکنه رفتم دکتر چرک خشک کن داد ولی فایده نداره امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17930 دقیقا مثل من، جنس دندونام افتضاحا، از بس عصب کشی کردم رفتم همشونو لمینت کردم که یه دست بشن مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
salivannn عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 10194 خب بعدشمیخوای چیکار کنی چجوری غذا بخوری و بخندی و صحبت کنی؟حتی مصنوعی هم بخوای بذاری چندماه بی دندون هستی .علاوه بر اون تحلیل لثه ممکنه بگیری .فرم دهن و چونه ت بد بشه
یآسمنم عضویت: 1397/09/27 تعداد پست: 17930 نمیدونم ولی کل فک بالا وپایین درد میکنه رفتم دکتر چرک خشک کن داد ولی فایده نداره یکی از دندونات عصب کشی میخاد برا همین کل فکت درد میکنه، چون عصبای دندونای آسیاب به طور موازین، درد رو انتقال میدن مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار excel, power bi, comfar, msp. Spss . کارمند پتروشیمی
غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 دقیقا مثل من، جنس دندونام افتضاحا، از بس عصب کشی کردم رفتم همشونو لمینت کردم که یه دست بشن از دندون متنفرم چند ساله دارم درد میکشم چندتاشو کشیدم وپر کردم بازم فایده نداشت حتی اونایی که سالمن درد میکنن خسته شدم امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
خاطرآسا عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 564 نمیدونم ولی کل فک بالا وپایین درد میکنه رفتم دکتر چرک خشک کن داد ولی فایده نداره عزیزم برو دکتر مغز و اعصاببگو از نظر بیماری تری ژمینال بررسی کنه
غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 خب بعدشمیخوای چیکار کنی چجوری غذا بخوری و بخندی و صحبت کنی؟حتی مصنوعی هم بخوای بذاری چندماه بی دندون ... وای هیچکس مثل من درد دندون نکشیده کوچکترین چیزی که میخورم سریع آب نمک قرقره میکنم یا مسواک میزنم بخدا خیلی درد میکنن امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
غمگینی مدیر استارتر عضویت: 1402/12/09 تعداد پست: 6013 عزیزم برو دکتر مغز و اعصاببگو از نظر بیماری تری ژمینال بررسی کنه آره ولی چارش کشیدنه میدونم اگه پول جور کنم دندون مصنوعی بزارم بخدا راضیم😪 امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم
خاطرآسا عضویت: 1403/01/05 تعداد پست: 564 آره ولی چارش کشیدنه میدونم اگه پول جور کنم دندون مصنوعی بزارم بخدا راضیم😪 نهاگه تری ژمینال باشیدندانت سالمهباید قرص بخوری که اعصاب دهان و دندانتآرام بشه