2777
2789
عنوان

رو فامیلمون کراش بودم بعد

144 بازدید | 12 پست

رو یه پسره خیلی کراش بودم 

ولی یه جا رفتنی ک اونم بود اصن طرفو نگاه نمیکردم حرفمم نمیزدم 

بعد از چن وقت تو اینیستا ریکو داده بود 

اونم نه یه بار چن بار 

ولی قبول نکردم 

بعدش فهمیدم ب همه دخترای فامیل اینطوری ریکو میده 

حالم ازش بهم خورد 

حق دارم بدم بیاد؟

خدا کافیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب توی خانواده نزدیک افراد همو فالو میکنن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

منم ازش حالم بهم خورد

≪و يبقى اللّه معک حينما لا يبقى معک أحد⁣🌱                      و زمانی که هیچکس برایت نمانده، خدا با تو می ماند🦋≫️ در من دختری سیزده ساله است که به مرور زمان در دو سال هفتاد ساله شده است ."نقطه

از فامیل کراش در نمیاد. مخصوصا نزدیک

گوش هایم را میگیرم؛ چشم هایم را می بندم و زبانم را گاز میگیرم؛ ولی حریف افکارم نمیشوم! چقدر دردناک است فهمیدن..کاش زندگی از آخر به اول بود. پیر بدنیا می آمدیم..آنگاه در رخداد یک عشق جوان میشدیم..سپس کودکی معصوم می شدیم و در نیمه شبی با نوازش های مادر آرام میمردیم...از دعاهای قشنگتون بی نصیبم نگذارید..با آرزوی تن سالم و لب خندان و جیب پر برای شما عزیزانم💕 از سال 99 کاربر خاموش بودم😅

چرا هول اخهخب پسرا همینجوری هستن همرو فالومیکنند ذات پسر اینجوریههول یعنی با همه لاس بزنه باهمه بخوا ...

اینم همینجوریه 

فهمیدم ب دختر عمم پیام داده بوده شماره منو میخاست 

هعی چی بگم اصن 

شانس مایه

خدا کافیست

حالا من روی یکی کراشم ازم۱۶سال بزرگتره

همچنان هم کراشم 😂

و کاری هم ازم برنمیاد چون شدنی نیست رابطمون چون قطعا اون طرف با بچه که نمیتونه بره تو رابطه

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی