2777
2789
عنوان

پدرشوهرم هی زنگ میزنه بهم

348 بازدید | 27 پست

سواد نداره . قبلا بهم گفت شمارتو بده یه موقع کارت داشتم زنگ بزنم .

بعد هی مدام زنگ میزد الکی  هی هم میگفت خوابیدی؟؟ میگفتم نه میگفت خواب بودی میدونم .

بعد حرف خاصی هم نمیزدا فقط الکی زنگ میزنه و سوال جوابت میکنه . 

یا اگه یه بار جمعه نرم خونش زنگ میزنه چرا نیومدی و من حوصله توضیح و ... ندارم . شماره بقیه عروس هاشو نداره ها فقط شماره منو داره . یه بار شوهرم از زنگاش کلافه شد رفت شمارمو از  گوشی باباش حذف کرد دیگه راحتتتت شدم.

ولی الان امروز دوباره اومد بهم گفت شمارت نیس دوباره شمارتو بنویس . من بار اول الکی یه شماره نوشتم که بعد دیدم زنگ زد به شماره . گفت گوشیت زنگ نمیخوره که . منم مجبور شدم شماره خودمو بنویسم بعد دوباره زنگ زد مطمعن شد شماره منه بیخیال شد .

نمبدونم چطور بگم مثلا عید رفتیم مسافرت کلا یک بار به شوهرم زنگ زد . ولی اگه شماره منو داشت چهار پنج بار بخدا زنگ میزد بعد هی میگفت کی میاین کجا رفتید چیکار میکنید. منم حوصله سوال جواب ندارم بخدا . 

بقیه جاریام اخلاقشو میدونستن فقط شماره خونشون رو دادن . که اونم میگن تلفن خونمون قطع هست . ولی من که نمیدونستم بار اول دادم . الانم نمیتونم بگم گوشیم خرابه چون وقتی خونشونم گوشیم زنگ میخوره .

آنچه قسمت توست ساده از کنارت نخواهد گذشت

خواهشا نگید تنهاس گناه داره  اخه هرچی حدی داره . منم گناه دارم من آدم تلفنی نیستم اصلا و اصلا خوشم نمیاد کسی سوال جوابم کنه مدام .

شمار راه حل بدید چیکار کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من حالت و درک میکنم چون بشدت از ۱حبت کردن با تلفن متنفرم😟

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

تنها را اینه جوابش ندی

خونشم میری گوشیت بزار رو سایلنت

یا شوهرت بهش بگه زیاد زنگ نزن 

عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم  قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
مادرشوهرت کجاست، بدبخت گناه داره باهاش صحبت کنید دیگه

مادرشوهرم فوت کرده . 

اخه من در هفته میرم سر میزنم . ولی دیگه زنگ زدن کلافم میکنه  فکر کن بری بیرون خرید کنی یکی بپرسه کجا بودی  بگی بودم خرید . من عادت ندارم کسی ازم راجب اینچیزا سوال بپرسه و هی بخواد سرک بکشه .

و دلیل اصلی اینه که تازه میره همه جا هم میگه 

منم

بعد یجوریه اصلا هول میشم خدا وکیلی اینقدر چرت و پرت میگم و کلمات و قاطی پاتی میکنم خیلی خجالت میکشم خیلی وقته با هرکی حرفی هست تبریک عید یا هرچیزی معمولا پیامک میدم خیلی خیلی ضروری باشه تلفنی صحبت میکنم

با هر اعتقاد و طرز فکری که داری دوست من با جستجو کردن و دیدن این ویدیو با نام (پیچش مو )فقط ۹ دقیقه از وقت با ارزشت رو صرف دیدنش بکن ❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸اللهم عجل لولیک الفرج

این داستان پسر و عروس بدجنس. شماره منو بدین بش لطفا😢😢

الان من بهت زنگ بزنم این موقع ظهر  . سلام خوبی؟ خواب بودی؟ صدات خواب الوده . من میدونم خواب بودی . 

بعد ساعت شیش غروب  دوباره زنگ میزنم . سلام خوبی؟؟  شوهرت داخل انباری ما یه دبه گذاشت کنار برنج  خبر داری؟؟ میدونی توش چیه؟؟  گوششو پیچ بزن که اینا چیه میاد میزاره 

فردا صبحش ساعت ده(فکر کن خواب باشی واقعی) زنگ میزنخ میگی بله؟ میگه اووو تا الان خوابی؟ 

حالا پیش بقیه میره میگه . اره به عروسم زنگ زدم صبح تا ساعت ده میخوابهه