من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
نه بابا راننده از طرف شما نمیتونه بزنه که.گاهی بعصیاشون میگن لغو بزن که کمسیون ندم نباید قبول کنید.البته من سالهاست استفاده میکنم و تا حالا کسی نگفته بهم
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
نه بابا راننده از طرف شما نمیتونه بزنه که.گاهی بعصیاشون میگن لغو بزن که کمسیون ندم نباید قبول کنید.ا ...
درسته .
من دارم دنیامو تغییر میدم .یه مسیر جدید برای خودم انتخاب کردم با همه سختیا محدودیت ها من میتونم خودمو به اوج برسونم .یعنی این کارو با تموم وجود بلدم🦋 تا کی قراره دست دست کنیم؟همه چی از خودمون شروع میشه چه بپذیریم چه نه ✅پس بزن بریم برای فصل تازه 😌
نمیدونم میگن مثل اینکه از طرف خودش میشه لغو بزنه،چرا بعضیاشون بخاطر اینکه هزینه اضافهتر بگیرن یا مس ...
نه اصلا راننده از طرف خودش نمیتونه لغو بزنه در حین سفر.قبل سفر که هنوز سوار نشدید میتونه لغو کنه ولی وقتی سوار شدید فقط مسافر میتونه.میگن هم هر کی گفته الکیه.دستوریم بگه نباید قبول کرد میتونید به پشتیبانی گزارش بدید
او رفته...ومن مانده ام کافیست؟یا که بیشتر شرح دهم دلیل دیوانگی ام را؟
من خیلیی استفاده میکنم و هروقت میشینم تو اسنپ اوین کاری که میکنم سفرم رو با همسرم به اشتراک میذارم در جریان باشه ،بالاخره اتفاق یکبار میفته دیگه ،البته شکر خدا تابحال مشکلی پیش نیومده