zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93104 عنوان دردودل 225 بازدید | 25 پست دردودل نه مهاجرت میکنم نه شوهر میکنم نه کار رسمی و دولتی دارم اگرم داشتم تنهاییمو چاره نمیکزذ. خودم هیچی نیستم هیچی یک آدم توسری خور بی عرضه که همین جوری راکد مونده حالا سال بع سالم میاد رو سنمون سر بار خانواده با۳۰ سال سن کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1404/01/15 | 06:03 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4384 ببین منم مثل تو بودم. انقدر تو این شرایط موندم که شد ۳۷ سالم. الان تصمیمت واسه زندگیت چیه؟ نزار مثل من بشی
elahe_dustetdahstam عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2572 سنی نداری بشین بخون استخدامی. یا زبان بخون تا مسیر مهاجرت برات روشن بشه بی زبان کلا هر مشاور مهاجرتی هم بری کمکی بهت نمی کنه.
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93104 خوب چرا نمیری دنبال شغل سرکار میرم اما کفاف نمیده مزایای چندانی هم ندارع کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 93104 سنی نداری بشین بخون استخدامی. یا زبان بخون تا مسیر مهاجرت برات روشن بشه بی زبان کلا هر مشاور مهاجرتی ... مسلطم b کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
elahe_dustetdahstam عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2572 ببین منم مثل تو بودم. انقدر تو این شرایط موندم که شد ۳۷ سالم. الان تصمیمت واسه زندگیت چیه؟ نزار مثل ... خودت تصمیمت چیه چون وقتی ۴۵ سالت بشه می خوای بگی از ۳۷ تا ۴۵ چیکار کردی؟
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4384 خودت تصمیمت چیه چون وقتی ۴۵ سالت بشه می خوای بگی از ۳۷ تا ۴۵ چیکار کردی؟ اتفاقا این روزا همش دارم فکر میکنم باید چیکار کنم. تا یک ماه پیش قرار بود ازدواج کنم که بهم خورد. الان واقعا سر در گم هستم.
ناشناس57 عضویت: 1403/08/25 تعداد پست: 649 سرکار میرم اما کفاف نمیده مزایای چندانی هم ندارع خوب دنبال ازدواج باش و سعی کن یک کار بهتر پیدا کنی
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4384 خودت تصمیمت چیه چون وقتی ۴۵ سالت بشه می خوای بگی از ۳۷ تا ۴۵ چیکار کردی؟ همین امروز از بعد نماز صبح داشتم گریه میکردم و به خدا می گفتم چرا یه راهی نمیزاری جلوم
elahe_dustetdahstam عضویت: 1402/01/24 تعداد پست: 2572 اتفاقا این روزا همش دارم فکر میکنم باید چیکار کنم. تا یک ماه پیش قرار بود ازدواج کنم که بهم خورد. ال ... ایشالا مورد بهتر قسمتت می شه. درس چی خوندی؟ علاقمندیت چیه؟
عاطفه_بانوی_زیبا عضویت: 1401/03/25 تعداد پست: 4384 خوب دنبال ازدواج باش و سعی کن یک کار بهتر پیدا کنی یه خانم چطور میتونه دنبال ازدواج باشه؟