2777
2789
عنوان

دردودل

| مشاهده متن کامل بحث + 225 بازدید | 25 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی عزیزم؟ مدرک زبان داری یعنی؟

زبان خوندم کلا

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
ممنون. فوق لیسانس زبان انگلیسی دارم. یه زمانی عاشق رشته م بودم. الان مدتیه به هیچی علاقه ندارم

چه رشته خوبی. نمی دونم سطحت نسبت به آیلتس چطور هست. کلی اپلیکیشن هست می تونی دایره لغاتت بالا ببری. یوتوب کلی فیلم آموزشی مخصوص آمادگی آزمون هست سرچ کن یکم. چون قضیه آزمون با دونستن زبان یه مقدار متفاوت هست. بتونی بری آموزشگاه تدریس کنی هم خودت حس خوبی میگیری هم بالاخره تو اجتماع اتفاق های مثبتی ممکن هست پیش روت قرار بگیره چه ازدواج چه شریک کاری برای داشتن آموزشگاه و ...و .... .

زبان خوندم کلا

خوبه عزیزم این که زبان خوندی پایه خوبی هست که شروع کنی برای آیلتس بخونی و آموزشگاه تدریس کنی یا کلاس های خصوصی. فرض کن گیاهپزشکی یا میکروبیولوژی یا ... خونده بودی شغل برات پیدا نمی شد الان ماشاء الله معلم زبان مخصوصا کلاس خصوصی خیلی قیمت های بالایی می گیرن.

از کسی خوشت نمیاد؟

نه اما اگر خوشمم میومد هرگز بهش نمی گفتم. ۳ ماه پیش برای اولین بار تو عمرم به خواستگارم گفتم ازش خوشم میاد، کسی که خودش اومده بود خواستگاری و کلی ابراز علاقه میکرد. تا فهمید بهش علاقه دارم، گفت ما مناسب هم نیستیم و وقتی من اصرار کردم برای شناخت بیشتر، گفت میتونیم دوست بمونیم یا اینکه صیغه ت کنم!!!

من حس می کنم دخترا سخت گیرن تا سنشون پایین هست که انتظار دارن. سنشون بالاتر می ره راضی می شن که اون ...

نه عزیزم. این دیدگاهی هست که اکثرا به دخترای مجرد دارن اما در واقع عکسش هست. در مورد خود من، ۹۰ درصد خواستگاریام از طرف آقا پسر ادامه پیدا نکرد چون یا خودشون یا مادر و خواهرشون ایده آل گرا بودن. مثلا خواستگار داشتم میگفت شما چرا مدرک آیلتس ندارین! 

چه رشته خوبی. نمی دونم سطحت نسبت به آیلتس چطور هست. کلی اپلیکیشن هست می تونی دایره لغاتت بالا ببری. ...

یه مدت تو آموزشگاه تدریس میکردم اما چون حقوقش کم بود و بیمه نداشت اومدم بیرون. استخدامی آموزش پرورش شرکت کردم اما قبول نشدم. 

یه مدت تو آموزشگاه تدریس میکردم اما چون حقوقش کم بود و بیمه نداشت اومدم بیرون. استخدامی آموزش پرورش ...

شاید درآمد تدریس به صورت کارمندی آموزشگاه کم باشه ولی اگر ادامه بدی همین که داخل اجتماع باشی خیلی مهمه. از طرفی به مرور شاگردا می شناسن و کلاس خصوصی می گیرن. ضمنا منظورم تدریس کلاس کودکان یا عمومی نیست. تدریس آیلتس خیلی درآمد خوبی داره. الان دوستم داره جلسه ای ۴۵۰ می ده به استادش. یه دوست دیگه ام سلف استادی داره می خونه. مطمئنا ۱۰۰ نفر مثل دوستم سلف استادی می خونن، ۲۰ نفر می رن کلاس گروهی آیلتس، یک نفر بودجه داره می ره کلاس خصوصی آیلتس. پس احتمال پیدا کردن شاگرد خصوصی کم می شه ولی وقتی پیدا می شه حسابی سود داره. فقط باید ادامه بدی. نمی خوام فاز نصیحت بردارم ولی خب اینو می دونم سطح زبان اونقدرا ربطی به داشتن ارشد زبان نداره. اگر یکم تلاش کنی برای آیلتس کلاس کاری و درآمدت رشد زیادی می کنه. بعضی وقتا یه چیز از اول بخوایم بدست بیاریم سخته مثلا یکی بیاد بهت بگه برو یه بیزینس بزن چمیدونم کافی شاپ بزن سخته چون از اول نه پولشو احتمالا داری نه دانش و مهارتشو و ... . ولی تو پایه زبان داری یک سال بخونی برای آیلتس هم انگیزه می گیری هم به جایگاه خیلی بهتری می رسی.