2777
2789
خدا لعنتتون نکنه من روبرو رییسم نشستم قیافمم جدی کردم تو لب تاب یعنی دارم کار مفید میکنم هی خاطراتتو ...

مثل من میگه با که چت می کنی رئیسم بخدا مگیه تل گرام رو مانیتور نصب کردی گفتم نه بیاببین سایت بستم نگاه کرد ولی متعجب شد

[QUOTE=52481177]الهی مامانو ابجیت چقدر شیرین بودن😂 ایده ی خوبیه ها منم اجرا کنم ته تغاری ام.اسم اهنگو بگو دان کن...

ته تغاری تو والا دل میبری هوارتا

فک کنم علیشمس باشه

چه خوش گفت گارفیلد پاکزاد به کاربران خویش:هر کی از من بدش میاد بگه تا منم ازش بدم بیاد....والا بقران گرفتاری شدیمااااا🤕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خواهرم رفتیم عروسیه صمیمیترین دوستم.ی داداش داره که ده سال ازمن بزرگتره و خیلی غده و همیشه شهرستان کارمیکنه و من توی این ۲۰ سال دوستی فقط یکبار دیدمش.ولی دوستم خیلی تعریف میکردکه داداشم بداخلاقه غده تنده حرف نمیزنه ....کلا واسم ی موجوده عحیب و غریب بود

توی عروسی داشتن کادوها رو میدادن موقع دادن کادوها اهنگ با صدای خیلی زیاد پخش میکردن فقط موقع اسم گفتن اقوام ی لحظه اهنگ روقطع میکردن.داداشش نزدیک ما وایساده بود تا کادوشو بده منم داشتم نگاش میکردم ببینمش اهنگ هم پخش میکردن یهو خواهرم پرسید عموش کادو چی داد منم چون صدای اهنگ خیلی زیاد بود داد زدم تا بشنوه یهو اهنگ قطع شد منم همچنان داد زدم نفهمیدم دااااااررررررم داااااداااااشه نفیسه رو نگاه میکنم🙊🙊🙊🙊که یهو داداشش با اخم برگشت به من نگاه کرد🤐🤐🤐🤐🤐خیلی ابرو ریزی بود باخودش میگه چه چشم چرون😶😶😶

خدایاشکرت 
من که تو عروسیم همش یه چی گم میکردم دنبالش میگشتم بقیه میومدن میگفتن باز چی گم کردی :-\ وحشتناک ترین ...

من تو عروسی داییم گوشی و رو که کل عکس خانوادگی توش بود و بدون رمز رو گم کردم آخر سر از مجلس مردونه پیدا کردیم خداروشکر زیر فرش افتاده بوده زودفهمیدن😂

عروسی برادرم بود ،عروس و داماد سوار بر ماشین عروس میرن به سمت باغ برای فیلمبرداری،به نزدیکای باغ ک میرسن میبینن ی گله گوسفند از وسط جاده داره رد میشه ،داداشمم ترمز میکنه تا گوسفندان محترم رد بشن ،گوسفندا ک گلهای روی ماشین رو میبینن یهو همه حمله میکنن ب ماشین و شروع میکنن ب خوردن گلهای ماشین عروس ،زن داداشمم شیشه رو میده پایین و میگه کیش کیش برید ،فیلمبرداره هم نامردی نکرده و از همه ی صحنه کامل فیلم گرفته و توی فیلم میکس شده گذاشته 😂😂😂😂

من لباسم دتباله داشت جمع نمیشد ته دتبالس یه بند بو که جمعش کنی منم اونو کردم تو انگشتم موقعی که برا رقص شلوع شد دریع از اینکه لباسم اومده بالا و شیفونش دیده میشه 😣😣😣😣

من به تنگ آمده ام از همه چیز ، بگدارید هواری بزنم 😔😔😔    

من والا زیاد سوتی ندادم 

ولی یادمه رفتیم یه مراسم عقد کنان که خیلیییی برام مهم بودو خلاصه با کلی برنامه ریزیه چی بپوشیم موهامو چی کنم ال بل رفتم عقد کنان و ناخن مصنوعی رنگ جیگیریییی جیغ زدم .تو تالار که جمعیت کمم بود کلی قرو فر ادا میومدم با ناخنامم همش قر فر میومدم 😧هی موهامو با ناز میزدم عقب هی گردنبندمو لمس میکردم اخه من عااااشق ناخن بلندم و خیلی دوس دارم یهو دیدم سه تا از ناخنام نیست و افتاده و ناخنای کوتاه بی رنگم قشنگ تابلو بود .هی میدیدم خواهرای عروس با تعجب به دستام نگاه میکننا 🤔😩😩😩😳😳😳😳حالا ناخنامو ندیده باشن کف سالن صلوات😣

🌸💕

حالا پشت سرت حرف درمیارن این ملت شاهکارن😂😂

اقوام بویم اکثرا ولی خیالم رااااااااحت بود که نمیوفتم  بدتر آدم ضایع میشه.

با اینکه باغ بود وسر سری هم نبود ولی خوب بازم ترسیدم

البته اصلا دیده نمیشد

عروسی برادرم بود ،عروس و داماد سوار بر ماشین عروس میرن به سمت باغ برای فیلمبرداری،به نزدیکای باغ ک م ...

چ فیلم برداری خاصی چ فیلم شاهکاری خوبیش اینه تا آخر عمر بهش میخندن😂