خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اونایی که میان میگن تازه عقد کردم یا ازدواج کردم چکارکنم بزارم بهم دست بزنه یا زود؟ اگر بهم دست زد بعدش برم حمام یا فقط دراز کش استراحت کنم 🤦♀️🤦♀️🤦♀️خدایا خودت بهشون عقل عنایت کن
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
اونایی که میان میگن تازه عقد کردم یا ازدواج کردم چکارکنم بزارم بهم دست بزنه یا زود؟ اگر بهم دست زد ب ...
چرا باید دراز کش بشن🤣🤣🤣
https://t.me/BiChatBot?start=sc-383b16366f کاربر قدیمی با ۵ تا اکانت ترکیده و همه تاپیکا متعلق به شخص خودم نیست چندین نفر روی این اکانت تاپیک زدن اگر دلخوری ایجاد شده از ته قلبم معذرت میخوام🙏🏼
اونایی که میان میگن تازه عقد کردم یا ازدواج کردم چکارکنم بزارم بهم دست بزنه یا زود؟ اگر بهم دست زد ب ...
اون هیچ نیست پیش اینی که من دیدم چند روز پیش که بعد دختره نامزدش میره دستشویی بعد فوری میاد بیرون میره دستشویی تو حیاط دختره شک میکنه میره میبینه که تودستشویی نشسته یک چیز بزرگ.....جامونده همچین قشنگ اسم میبره بعد میگفت چیکار کنم ابروم رفته
بخدا یکی تایپیک زده بود من الان اولین رابطه رو داشتم با همسرم چکار کنم پاشم برم حمام یا به حرف مامانم گوش بدم فقط بخوابم تکون نخورم خب لعنتی مگه تیر خوردی
دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹