2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم هر جور دوست داری باش، اونم حجابه، حجاب که فقط چادر نیست

خیلی خیلی اهمیت میدم به اینکه بقیه چی میگن و واقعا چند وقته که خیلی اذیت شدم مثلا میرم دانشگاه خب نمیخوام سرم کنم ولی انقدر سخته که تحمل میکنم و متنفرم از این که باید تحمل کنم

نه ديگه وقتي ب سرش زده ك برداره يعني تغييراتي توي عقايدش داره رخ ميده و بهتر هست همونطور باشه ك عقيد ...

دقیقا چیزی که آزارم میده همین تفاوت هست واقعا جهنمه

حجاب کامل، کامله دیگه. چرا قبح داشته باشه؟به عقلت رجوع کن عزیزم.الان هم میان تاپیکتو می‌ترکونن.

همینجا چندین نفر گفتن که چون چادری بودی اگه برش داری قبح داره و فلان

خیلی خیلی اهمیت میدم به اینکه بقیه چی میگن و واقعا چند وقته که خیلی اذیت شدم مثلا میرم دانشگاه خب نم ...

از ترم جديد ميتوني نپوشي 

ديگه بقيه هم يادشون ميره من تو محيط كار انقد همكار ديدم ك چادري بودن برداشتن بعد حتي خودمم چند ماه چند سال بعد اصلا يادم نبوده اين چادري بوده

همینجا چندین نفر گفتن که چون چادری بودی اگه برش داری قبح داره و فلان

خب مگه اینا عقل و خردشون از خود شما بیشتره؟ مگه اصلا میشناسیدشون؟ چه برتری‌ای بر شما دارن؟ شما داری اینجا مشورت میگیری. این بچه‌ها هم احتمالا خودشون چادری هستن و طرفدار چادر. شما میپرسی اگه حجاب کامل باشه، کنار گذاشتن چادر قبح داره یا نه. شما حجاب کامل رو درست میدونی دیگه؟ خب وقتی کامله، کامله. شکل و مدلش به سلیقهٔ شما ربط داره. شاید دلت بخواد عبا بپوشی، مانتوی گشاد بپوشی، سارافون و دامن گشاد بلند بپوشی و روسری بلند که اتفاقا خیلی هم شیکه. چه اشکالی داره عزیزم؟

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز