2777
2789

مخصوصا از جانب خانواده ی شوهری ک اصلا آدم وار نیستن

با وجودی که یه شهر دیگم بازم چوب میزارن لا چرخ میخوام کلا همین ارتباط محدودمم حذف کنم 

چیکارکنم از شرشون خلاص شم

هرموقع کاربریمو دیدی به نیت خونه دار شدنم برا امام رضا یه صلوات بفرس🌱🙃

حرفای پشت سر دقیقا مال همونجا هستن

پشت سر

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اصلا اهمیت نمیدم 

به یه ورمه

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پدر و مادر خودم اولین کسایی بودن که پشت سرم حرف زدن

از اونا خوردم بقیه برام دیگه مهم نیست و عادی شده

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰

من الان هر چی بخت بگم، تا خودت بهش نرسی، قبول نمیکنی. اصلا نمیتونی قبول کنی.

اصلا برات اهمیتی نداشته باشه نظرشون. فقط سعی کن آدم خوبی باشی و شروع‌کنندهٔ بدی و رفتار بد شما نباشی. همین.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

کنار نمیام رک میگم دیدم یکی از فامیلامون داره با زنک کارگر باغمون پشت سر من حرف میزنم قشنگ رفتم گفتم چی میگفتین هاااا ؟بلند بگین منم بشنوم دفعه دیگه ببینم با خودتونه هرچی شد دیگه جرأت نکردن

یه بارم یکی از فامیلامون داشت میگفت که درس میخونه انقدر آخر میشه مهن چ س انقدر بی ادبه رفتم گفتم شمارو دیدم درس نخوندین چی شدین گفتم من مثل شما نشم والا حسودا شما چی شدین که به مهندسا بی احترامی می کنید؟

اون جرأت نکرد پاشو بزاره خونمون دیگه

مهم نیس پشت سرم چی میگن مهم اینه که سرم که برمیگردونم همه ساکت میشه

بسلامتی 3 لاشی    قاضی، متهم، ناشی.                       بسلامتی 3 دلبر     مادرم، پدرم، عشقم.                       بسلامتی 3 کس    ناموس، رفیق، وطن.                       بسلامتی 3 همراه   پیکم، گوشیم، رفیقم.                     بسلامتی 3 مکان    خونه، قبرم، قلبش❤️🥂🥂🥂🥂

من پدر و مادر خودم اولین کسایی بودن که پشت سرم حرف زدناز اونا خوردم بقیه برام دیگه مهم نیست و عادی ش ...

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اهمیت نمیدم،چون میدونم از حسودیشون بوده،البته ممکنه تو خودم بریزم و ناراحت شم ولی به روشون نمیارم و ...

من اینقد عصبی میشم همش داریم سر خانوادش و چرت و پرتاشون باهم دعوا میکنیم 

کنار نمیام رک میگم دیدم یکی از فامیلامون داره با زنک کارگر باغمون پشت سر من حرف میزنم قشنگ رفتم گفتم ...

نمیدونم با پشت سر حرف زدن چی گیرشون میاد یه مشت ادم حسود نفهم ک فقط میخوان بقیه رو خراب کنن