cihye مدیر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عنوان حستون🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 273 بازدید | 39 پست بچه ها منتظر یه اتفاقیم میشه بگین حستون چیه؟🫠مرسی از اینکه وقتتونو میزارین میاین تاپیکم♥️🍓 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸 1404/01/15 | 02:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 قربونت انشاالله که بهترینااااا برات رقم بخوره توت فلنگی😁 فداتشم مهربون خوشبخت بشی الهی قشنگمم🥹♥️ اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
پاستیل_ترش_هستم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 2692 فداتشم مهربون خوشبخت بشی الهی قشنگمم🥹♥️ قربونت برمممم مرسیی همچنین تو جانم😍 کاربری دست دو نفره دوستای قشنگم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 برنامه ای داری که انقدر برات مهمه برنامه که ندارم ولی یچیزی تو زندگیم تغییر کرد و من از این تغییر اصلا راضی نیستم و ضربه خوردمامکان درست شدنش هس ولی نمیشه داره یکسال میشه ک چشم انتظارم هروقت هم نا امید شدم باز فرداش امیدوار شدم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 قربونت برمممم مرسیی همچنین تو جانم😍 فدات شم عزیزی♥️🍓🥹 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 مقدوره کمی اطلاعات بدی مثلا چند سالته ،اهل کجایی ،خانواده و خودت فازتون چیه وغیره
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 مقدوره کمی اطلاعات بدی مثلا چند سالته ،اهل کجایی ،خانواده و خودت فازتون چیه وغیره اونوقت چرا این اطلاعاتو باید بدم؟من کلی تاپیک دارم اینجا نمیتونم متاسفانه اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 هنوز نفهمیدم گیرت چیه میتونی بگیچی باعث شده انقدر سردرگمی
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 هنوز نفهمیدم گیرت چیه میتونی بگیچی باعث شده انقدر سردرگمی منتظر یه اشتی ام یه خونوادهمث جونم برام عزیزن اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 عجله نکن من قصدم کمک هست اگر حس میکنی صلاح نیست یا اعتماد نداری حق داری
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 عجله نکن من قصدم کمک هست اگر حس میکنی صلاح نیست یا اعتماد نداری حق داری ممنون درک میکنید فقط برام سوال شد چجوری مگ میخواید کمک کنید اخه بازم ممنونم خواستم کاربرا حسشونو بگن چون خیلی خسته م از صبر کردن 🫠 اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 من خلیلی هستم کارشناس ایمنی و طب کار دارم روانشناسی هم خوندم مدرس امدادونجاتم کمک کردن کارم هست حالا شماهم دوست دارید کمتون کنم بفرمایید
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 من خلیلی هستم کارشناس ایمنی و طب کار دارم روانشناسی هم خوندم مدرس امدادونجاتم کمک کردن کارم هست حالا ... از اشناییتون خوشحال شدم اما بنظرتون چجوری میشه اخه مشکل منو حل کرد اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
امیرعلیخلیلی عضویت: 1404/01/14 تعداد پست: 64 من بهتون حق میدم فصای مجازی اعتماد نکنید ،اما تاندونم مشکل کجاست چجوری راهنمایی کنم عزیزم
cihye مدیر استارتر عضویت: 1402/03/16 تعداد پست: 5490 من بهتون حق میدم فصای مجازی اعتماد نکنید ،اما تاندونم مشکل کجاست چجوری راهنمایی کنم عزیزم من فقط یه اشتی میخوام که اشتی بین من نیس!و من هیچکاری نمیتونم بکنم و فقط اگ خدا بخواد میشه🫠برام یدنیا ارزش داره که خواستید کمکم کنید ممنونم اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸