2777
2789
عنوان

حرفای خواهرم دلمو شکوند

324 بازدید | 30 پست

من ازدواج کردم شهر دور و کسیو ندارم ی خواهر زاده دارم ک الان ۱۳ سالشه و تابستون ک میشه میاد خونمون و میمونه چن وقت و با بچم بازی میکنه و من از تنهایی در میام 

سال قبل ک میخواست بیاد خواهرم گرفت ب بهونه اوردن و....و اخرش فرستادش 

امسالم میگع ن درساش ضعیفه نمیخاد بیاد میخام ببرم اموزشگاه گفتم همینجا میبرمش گفت ن و هزارتا بهونه دیگه منم گفتم باشه اشکال نداره

و حرف خواهرم اینه ک خودش طرز فکر قدیمی داره و توی خونه هیچکس از دستش اسایش نداره همش غر غر بی احترامی ب بچه هاش و کتک و حرفای زشت و....ولی من و شوهرم خیلی مراعات میکنیم و خواهر زادم هروقت میاد خیلی حالش خوب میشه از پارک گرفته تا خرید تا .....حالا خواهرم گفته ن میاد اونجا همش شمارو با ما مقایسه میکنه و حالش بد میشه 

خاستم بگم شما رفتارتو درس کن ک بچت با هیچکس مقایست نکنه حالا من ب درک بقیه رو نمیبنه و مقایسه نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق میگی

ولی چرا دلت بشکنه ؟

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

بنظر من کار خوبی میکنه نمیفرسته.بلاخره یه دختر نوجونه بهتره خونه خودشون باشه.من اجازه نمیدم بچه هام بدون خودم جایی برن

دنیا هم هزار جور اتفاقه خدایی نکرده اتفاقی بیفته یقه خودتو شوهرتو میگیرن

بنظر من کار خوبی میکنه نمیفرسته.بلاخره یه دختر نوجونه بهتره خونه خودشون باشه.من اجازه نمیدم بچه هام ...

اره اینم درسته ولی دو سال اومد تمام سعیمو کردم ک حالش خوب باشه از خرید لباس تا هرشب پارک ببر از لحاظ محبت 

دامادمون مشکل نداره اون خودش میگه بیاد ولی خواهر انگار میخاد منو حرص بده الانم گفتم نمیخاد بیاد ولش کن

کار درستی میکنه چرا باید دختر سیزده ساله بره خونه شوهر خاله؟ من دخترامو هیچ جا نمیذارم برن. اصلا هم طرز فکر قدیمی ندارم. تحصیلکرده و شاغل و کاملا امروزی ام. اما انقدر چیزای عجیبی آدم تو فضای مجازی میشنوه که ترجیح میدم بچه هامو اصلا از خودم دور نکنم.